banner564

Bu çocuklar süper

A2 Süper Ligi’nde gol krallığı yarışında kıyasıya bir mücadele var

Bu çocuklar süper
banner598
A2 Süper Lig’de gol krallığı yarışı tüm hızıyla devam ediyor.
Zirvede 41 golle Yenicami A2’den Ahmet Sivri yer alırken, Ahmet’i Türk Ocağı’ndan 36 golle Halil Dağer takip ediyor. Geçtiğimiz sezon A2 Birinci Lig’de gol krallığı yaşayan Yıldıray Fenercioğlu ise son haftalarda attığı gollerle 19 gole ulaştı ve yarışta 3.sıraya yerleşti. 3 isim toplam 96 gol atarken, ligdeki tüm takımların kaydettiği gol sayısını da geçmiş oldu.

Ahmet, Kartal’ı uçuruyor
Yenicami’nin genç golcüsü Ahmet Sivri, bu sezon takımı ile çıktığı 17 karşılaşmada rakip fileleri 41 kez sarsarak takımının gol yükünü çekti. Genç oyuncu geride kalan haftalarda maç başına 2,4’lük gol oranı ile oynadı. 

Kral bıraktığı yerden devam ediyor
2 sezon önce Ortaköy A2’de, geçtiğimiz sezon ise Türk Ocağı’nda gol krallığı yaşayan Halil Dağer, bu sezon da yarış içerisinde yer alıyor. Dağer, 36 golle eski takım arkadaşı Ahmet Sivri’nin 5 gol gerisinde iddiasını sürdürüyor.

Genç golcü isminden söz ettiriyor
Dumlupınar A2 Takımı’nın genç golcüsü Yıldıray Fenercioğlu, son haftalarda attığı gollerle gol krallığı yarışına aday oldu. Yıldıray 19 gole ulaşırken, bilindiği üzere genç isim geçtiğimiz sezon A2 Birinci Lig’de gol kralı olmuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2017, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473