banner564

Çok mutluyuz

Süper ligde mucize bir şekilde ligde kalmayı başaran Çetinkaya’da yüzler gülüyor

Çok mutluyuz
banner598
Hamit SAKALLI

K-Pet Süper Lig Play-out mücadeleleri sonucunda adeta bir futbol mucizesi gerçekleştirerek ligde kalmayı başaran Çetinkaya’da yüzler gülüyor.

Cenk Berkalp: Mucize gerçekleştirdik
Çetinkaya’nın bu sezonki en zor döneminde takımın başına geçen ve zor bir görev alan Cenk Berkalp, Kıbrıs’ın efsane takımı Çetinkaya’yı ligde tutmayı başardı. Cenk Berkalp açıklamalarında çok zorlu bir görev devraldığını ancak tüm takım olarak bu duruma inanılmaz bir reaksiyon göstererek mucizeyi gerçekleştirdiklerini ve bundan dolayı çok mutlu olduklarını vurguladı.

Her hatanın bir bedeli vardır
Cenk Berkalp yaptığı açıklamalarda her hatanın bir bedeli olduğunu ve hata yapanın bunu ödemek zorunda olduğunu belirtti. Serdarlı’nın inanılmaz bir şekilde hatalar zinciri yaptığına dikkat çeken Cenk Berkalp; Serdarlı açısından bakıldığında oldukça dramatik bir görüntü gördüklerini fakat keşke böyle olmasaydı diyemeyecek bir pozisyonda olduklarını vurguladı. Ayrıca Cenk Berkalp futbolun belli kurallarının olduğunu ve bu kuralların uygulanması gerektiğini söyledi.

Çetinkaya’nın fonksiyonu çok ayrı
Cenk Berkalp, Çetinkaya’nın ligde en fazla şampiyon olan, ligden hiç düşmemiş ve KOP’un kurucu üyesi bir takım olarak Kıbrıs Türk futboluna damgasını vurduğunu ve fonksiyon olarak çok farklı bir konumda olduğunu söyledi. 

Play-out zorlu geçti
Play-out mücadelelerine B.Bağcıl yenilgisiyle başladıklarını ve bu yenilginin takımı demoralize ettiğini belirten Cenk Berkalp daha sonra ise takımın kenetlenerek toparlandığını ve Serdarlı’nın da yapmış olduğu hatalar sayesinde ligde kalmayı başardıklarını ifade etti. Tüm kulüplerin bu olaydan ders çıkararak gelecek sezonlarda futbolun kurallarını daha iyi incelemeleri gerektiğine vurgu yapan Cenk Berkalp ayrıca Çetinkaya’nın da bu zor geçen sezondan ders alarak gelecek yıllarda böyle bir konumda olmaması gerektiğini ifade etti.

Gelecek sezon için sözleşmem devam ediyor
Gelecek sezon için yapılan sözleşmesinin devam ettiğini belirten Cenk Berkalp yine de yapılacak olan genel kuruldan sonra çıkacak karara saygı duyacağını belirterek şimdilik takımın başında olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2015, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473