banner564

Adalet boğazlanıyor

‘Hırsız kovalamakta, masum kaçmakta’ diyen MHP Genel Başkanı Bahçeli’den hâkim ve savcıların meslekten ihracına sert tepki:

Adalet boğazlanıyor
banner598
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İç Anadolu programı kapsamında partisinin Çorum’da düzenlediği mitinge katıldı. Karayolu ile Ankara’dan Çorum’a gelen Bahçeli, Şeker Fabrikası önünde Çorum milletvekili adayları, il teşkilatı yöneticileri ve bir grup partili tarafından karşılandı. Konvoy ile mitingin yapılacağı Abide Meydanı’na geçen Bahçeli, burada toplanan kalabalığa seslendi. Vatandaşların bankaya olan borçlarını ödeyemediklerini ve tüketici kredileri ile kredi kartı borçlarının 358 milyar liraya çıktığını söyleyen MHP lideri, bunun yanında Türkiye’nin 400 milyar dolar gibi çok ağır bir dış borç yükü altına sokulduğunu kaydetti. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaşanan ekonomik sorunlara aldırmadan dev bir saray yaptırdığını ifade eden Bahçeli, şunları söyledi: "Hukuktan, aydınlıktan ve helalden kaçırdığı bu sarayın ismi kaçak ve karanlık saray oldu çıktı. Erdoğan, sarayına eski parayla 1 katrilyon 370 milyar lira harcadı. 'İtibardan tasarruf olmaz, milletin evidir' dedi. Nasıl bir millet evidir ki, hep Erdoğan ve yandaşları oturmaktadır. Çoğunuzun evi yoktur, olanın masrafı çoktur. Kiralar boynunuzu bükmektedir. Gelin görün ki Erdoğan sarayda yaşamaktadır. “

“Yakayı kurtarmak istiyorlar”
Bahçeli şöyle devam etti:
“17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk sürecinden yakayı kurtarmak isteyenlerin Türkiye’ye komplo kurduğunu belirten Devlet Bahçeli, "Hâkim ve savcılar hırsızlar tarafından mesleklerinden ihraç edilmektedir. Polisler rüşvetçiler tarafından cezaevine atılmaktadır. Hırsız kovalamakta, masum kaçmaktadır. Tam bir hukuk cinayeti yaşanmaktadır. Keşmekeşlik had safhadadır. Adalet boğazlanmaktadır.”

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2015, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473