banner564

Engel olmayacağım

Spor Bakanı Serdar Denktaş Futbol Federasyonu tüzüğünü incelemeye başladığını ve gerekenin yapılacağını açıkladı

Engel olmayacağım
banner598
Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun tüzüğünün Bakanlar Kurulu’na gitmesine engel olmayacaklarını kaydetti.

Engel olacağımı düşünenler yanılırlar
Serdar Denktaş önceki akşam katıldığı bir televizyon programında kendisine bu yönde yöneltilen soruya karşılık “Futbol Federasyonu ile ilişkilerimi askıya aldım. Bunu da açıkladım. KOP konusundaki gidilen yolun doğru olmadığını söylemiştim. Halen aynı noktadayım. Ancak 38 kulübün onay verdiği bir tüzüğe engel olacağımı düşünenler yanılırlar. Engel olmayacağım” dedi.

Gereken neyse yapılacak
Serdar Denktaş Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’nun randevu talebine ret cevabı verdiği yönündeki soruya ise “Evet doğrudur. Randevu vermedim. Tüzüğü istedim. Spor Dairesi Müdürü bugün tüzüğü getirdi. İnceleyeceğim ve gereken neyse yapacağım” dedi.

KOP konusunda aynı noktadayım
Serdar Denktaş KOP konusunda “Nasıl olsa bakanlık araya girer engeller” diye düşünenlerin de yanılacağını söyleyerek “Bu konuda ben kulüp başkanlarına gereken uyarıyı yaptım. Seçim döneminde bana söylenen ‘birlik beraberlik var. Karşı çıkarsak dışlanırız ceza alırız’ yönünde beyanlar var. Bir karar alındıysa onun sonuçlarına da katlanacaklar. Nasıl olsa bakanlık araya girer engeller diye düşünenler yanılacaklar. Sonuçları çok ağır olacak ve sonuçta yine üzülen kulüpler olacak” dedi.

Futbol Federasyonu özerktir
Serdarlı-Çetinkaya maçıyla ilgili ortada dönen iddiaların soruşturulması için komite kurup kurmayacağının sorulması üzerine ise Serdar Denktaş “Futbol Federasyonu özerk bir yapıya sahiptir. Ben sadece bir izleyiciyim. Komite kurmamız söz konusu değil” diye cevap verdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2015, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474