banner564

Dartsta önemli kararlar

12 takımlı Süper Lig’in devam edeceği sezonda birliklerin düzenleyeceği ligler yerine, federasyon bölge ligleri düzenleyecek. Birlikler, isterlerse takım kurup bölge liglerine katılabilecek

Dartsta önemli kararlar
banner598
Liglerde mücadele edecek olan takımlar için 700 TL kayıt ücreti alınacağını duyurdu. Lisans ücreti ise 20 TL olarak belirlendi 

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu, 2014-2015 sezonu faaliyet programını belirledi. 1 Eylül 2014 tarihinde mali ve faaliyet raporlarının görüşüleceği olağan genel kurul yapılacak. Öte yandan yeni sezonda mücadele edecek olan takımların kayıt işlemleri devam ettiği açıklandı. Kayıt işlemleri 29 Eylül 2004 tarihine kadar devam edecek. Dartsta sezon 13 Ekim 2014 tarihinde başlayacak.   

Önemli değişiklik
Darts Federasyonu yeni sezonda önemli bir değişikliğe imza attı. 12 takımlı Süper Lig’in devam edeceği sezonda birliklerin düzenleyeceği ligler yerine, federasyon bölge ligleri düzenleme kararı aldı. Federasyondan yapılan açıklamada bölge ligleri için kayıtların kulüp bazında yapılması gerektiği kaydedilerek, grupların belirlenmesinde coğrafi yapının dikkate alınacağı vurgulandı. Bölge birlikleri yeni sezonda takım kurup liglerde mücadele edebilecek.

Kayıt ücreti 
Liglerde mücadele edecek olan takımlar için kayıt ücretinin miktarı belirlendi. Federasyon yönetim kurulu, takımlar için 700 TL kayıt ücreti alınacağını duyurdu. Lisans ücreti ise 20 TL olarak belirlendi. 
Ayrıca kayıt yaptıracak kulüplere kolaylık sağlamak amacıyla 1 Ağustos tarihinden itibaren federasyon lokalinin hafta arası 16.15-20.00 saatleri arasında cumartesi günleri ise saat 11.00-13.00 saatleri arasında açık olacak.    

Maçlar hakemli oynanacak
Yeni sezonda süper ligde ve bölge liglerindeki tüm maçlar hakemli oynanacak. Hakem ödeneklerinin bütçeye ek bir yük getireceğinden dolayı federasyon, kulüplerden alacağı kayıt ücretini hakem fonuna yatıracak. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473