banner564

Tempo artıyor

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Gençlerbirliği hazırlık maçlarına başlıyor

Tempo artıyor
banner598
Yeni sezon çalışmalarını yoğun bir şekilde haftada 6 antrenmanla sürdüren Gençler Birliği’nde hazırlık maçları hafta sonu başlıyor. 18 Temmuzda teknik direktör Ahmet Ogan,  yönetiminde salon çalışmaları ile yeni sezon hazırlıklarına başlayan İskele’nin kırmızı siyahlı ekibi Gençler Birliği’nde antrenman temposu her geçen gün artıyor. 

Hazırlık çalışmaları başlıyor
Geride kalan üç hafta sonunda kuvvet, dayanıklılık ve kondisyon çalışmaları ile geçilirken, önümüzdeki haftadan itibaren de yapılacak taktiksel çalışmaları ile oynanacak sistemler üzerinde durulacak. Gençler Birliği’nde teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde aralıksız olarak antrenmanlar devam ederken, haftanın altı gününü çalışarak geçirirken, sadece Pazar gününü izinli olarak geçiriyor.

Transfer çalışmaları sürüyor
Teknik direktör Ahmet Ogan’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını Kulüp başkanı Mustafa Gülcan, genel koordinatör ve futbol şubesi sorumlusu Salahi Serakıncı yönetiminde sürdüren Gençler Birliği, Yeni Boğaziçi’nden Hüseyin Gökşan, Geçitkale’den Mehmet Çavuş’u bonservisli olarak kadrosuna katarken, Cihangir’den de Mustafa Bakır’ı bonservisli olarak transfer etti. 

Mustafa Bakır bugün imza atacak
Mustafa Bakır bugün Futbol Federasyonunda atacağı imza ile resmen Gençler Birliği futbolcusu olacak. Türk Ocağı’ndan kaleci Ali Aydemir serbest transfer hakkını Gençler Birliği’nden yana kullanırken, resmi imza önümüzdeki hafta içerisinde atılacak. Gençler Birliği’nde orta sahaya yapılacak bir transfer ile dış transferi noktalayacak.

Yabancılar deneniyor
Gençler Birliği Teknik direktörü Ahmet Ogan, takım kadrosun katmayı düşündüğü orta saha ve forvet içinde menajer Erdem Konyar tarafından gönderilen Emeka ve Green takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Oynanacak hazırlık maçlarında durumları değerlendirilerek gerekli karar üretilecek. Yabancı futbolcular konusunda B planının da hazır olduğu teknik direktör Ahmet Ogan tarafından açıklanırken, ülkeye yeni yabancı futbolcuların da her an gelebileceği belirtildi.       

İlk hazırlık maçı yarın
Bir yandan yeni sezon çalışmalarını yoğun bir şeklide sürdüren, bir yandan da takım kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarında önemli yol kat ederek transferler gerçekleştiren Gençler Birliği’nde hazırlık maçları da başlıyor. Hafta sonu  1.lig ekiplerinden Dumlupınar ile ilk hazırlık maçını deplasmanda yapacak olan Gençler Birliği’nde yeni sezon öncesinde yapacağı hazırlık maç programı da belli oldu. 

Haftada iki hazırlık maçı
Gençler Birliği’nde hazırlık maçları hafta içi Çarşamba ve hafta sonu Cumartesi günü olmak üzere haftada iki kez yapılacak. Gençler Birliği ikinci hazırlık maçını 13 Ağustos Çarşamba günü batı bölgesinin süper lig temsilcilerinden Bostancı Bağcıl ile Bostancı Yakup Özorun stad’ında karşılaşacak.

Kolan Hastanesi’nde sağlı kontrolü
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Kolan British Hastanesi işbirliğinde başlatılan 
Sağlık kontrollerinde 8 Ağustos Cuma Gençler Birliği A ve A2 genç takımları sağlık kontrolünden geçiyor. Sabah saat 09:00 da Gençler Birliği A takım, saat 11:00 de ise A2 genç takım sağlık kontrolünden geçecek. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474