banner564

Şanlısoy 16'yı Sevdi

Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu (EPBF) tarafından düzenlenen ve Slovenya'nın Portoroz kentinde gerçekleştirilmekte olan "Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası"nda "Yıldızlar"da mücadele eden sporcumuz Osman Şanlısoy "8 Top"un ardından "9 Top"ta da ilk 16 sporcu arasına girmeyi başardı.

Şanlısoy 16'yı Sevdi
banner598
Slovenya'da başarılı mücadeleler gerçekleştirilen sporcumuz "9 Top" disiplininde ilk turu bay geçti. ikinci turda Hollandalı rakibi Kuylash Persad'a 7-4'lük skor ile mağlup olan sporcumuz daha sonra üst üste oynadığı üç karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılarak adını ilk 16 sporcu arasına yazdırmayı başardı. Osman üçüncü turda Çek Cumhuriyetinden Michael Gulik'i 7-1, dördüncü turda Norveçli Emil Bjork'u 7-2, beşinci turda ise Slovakyalı sporcu Matic Grabner'i 7-6 mağlup etti.
Sporcumuz Osman Şanlısoy "Çeyrek Final"e kalma maçında eşleştiği Macar sporcu Cyriel Ledoux'a ise 7-2'lik skor ile mağlup olmaktan kurtulamadı ve "9 Top"a veda eden son sporcumuz oldu.

Madalya'ya Yakınız
Takım karşılaşmalarında "Çeyrek Final"de mücadele edecek olan "Yıldız" bilardo takımımızın karşılaşmasını dün akşam (07.08.2014) geç saatlerde Belçika ile Finlandiya karşılaşmasının galibi ile oynaması bekleniyordu. Takımımız bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılması durumunda Gümüş madalya almayı garantileyecek. Bilindiği gibi "Yıldız" takımımız ilk karşılaşmasında Belçika'yı 3-0 mağlup etmişti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474