banner564

Darts’ta son heyecan

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu (KKDF), sezonu bu akşam oynanacak olan Ferdi Darts Şampiyonası’nın son ayağı 4 Nisan Cumartesi oynanacak Federasyon Kupası finalleri ile kapatıyor.

Darts’ta son heyecan
banner598
Heyecanın dorukta olduğu bulunduğumuz haftada tüm gözler bu akşam oynanacak ferdi darts şampiyonasının son ayağına ve hafta sonu oynanacak kupa finallerine çevrildi.

Ferdilerde KKTC şampiyonu bu akşam belirlenecek
12 ayaktan oluşan ama en iyi 10 ayağın puanı alındığı KKDF Ferdi Darts Şampiyonası’nda, şampiyon bu akşam belli olacak. İki tecrübeli isim Cemal Gingi ile Uğur Barani arasında geçen şampiyonluk mücadelesinde gülen taraf bu akşam kupayı müzesine götürecek.
Küçük Kaymaklı Spor Kulübü’nde yapılacak müsabakalar sonrası düzenlenecek ödül töreni ile başarılı sporcular ödüllerini alacak. Turnuva saat 20.00’de başlayacak.

Kadınlarda da KKTC şampiyonu belirlenecek
Yine KKDF tarafından dört ayak üzerinden organize edilen Ferdi Kadınlar Darts Şampiyonası’nda bu akşam şampiyon belirlenecek. Küçük Kaymaklı Spor Kulübü’nde yapılacak müsabakalar sonrası düzenlenecek ödül töreni ile başarılı sporcular ödüllerini alacak. Turnuva saat 20.00’de başlayacak.

Federasyon kupası finalleri 4 Nisan Cumartesi
Federasyon Kupası’nda son dörde kalan Minareliköy S.K, Deniz Plaza, MAGEM ve Hamitköy takımları 4 Nisan Cumartesi Girne OliveTreeHotel’de finale yükselmek için mücadele edecek.
Saat 15.00’te başlayacak yarı final müsabakalarından önce saat 14.30’da kuralar çekilecek. Özellikle kura çekilişini müsabakalardan önce isteyen takım temsilcileri, cumartesine kadar hangi takımla eşleştiğini öğrenmek istemediler. Heyecanı oradaki atmosferde yaşamak istediler.
Saat 15.00’te oynanacak yarı finallerin ardından final ve üçüncülük maçı saat 18.00’de başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473