banner564

Dumlupınar’dan transfer atağı

Dumlupınar Gençlerbirliği’nden Mehmet Çavuş ve Hüseyin Gökşan’ı transfer etti

Dumlupınar’dan transfer atağı
banner598
Bu sezon Süper Lig hedefiyle yola çıkmaya hazırlanan Dumlupınar takımı güçlendirmek için iki önemli transfer gerçekleştirdi. 
Takımın teknik direktörlüğüne Sedat Devecioğlu’nu getirdikten sonra transfer çalışmalarına başlayan Dumlupınar geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği’nde forma giyen Mehmet Çavuş ve Hüseyin Gökşan’ı transfer etti.
Bonservisli olarak Dumlupınar kadrosuna dâhil olan iki futbolcu dün kulüp başkanı Güneş Güneşoğlu’nun ofisinde formalarını aldı.

Hedef süper lig
Dumlupınar Kulüp Başkanı Güneş Güneşoğlu önümüzdeki sezon süper lig hedefiyle yola çıkacaklarını ve bu bağlamda teknik direktör Sedat Devecioğlu ile bu konuda belirledikleri bölgelere transfer yapacaklarını kaydetti.
Güneşoğlu Değirmenlik'te başarılı bir sezon geçiren Şevki ve Yeniboğaziçi'nde oynayan ancak bonservisi Yalova'da olan Mustafa Tekpınar ile anlaşmaya çalışacaklarını söyledi. 

Uyum sorunu yaşamak istemiyoruz
Güneşoğlu takımın kendi içinde uyum sorunu yaşamaması için transfer çalışmalarını erken bitirip sezonu tam kadro açmak istediklerini belirterek bu konuda koydukları hedefe bu şekilde varabileceklerini vurguladı. 

En büyük sıkıntımız saha sorunu
Güneşoğlu, en büyük sıkıntılarının yıllardır süregelen saha sorunu olduğunu belirterek Dumlupınar’a tahsis edilen araziye saha yapmak için en kısa zamanda proje hazırlayarak yapımına başlamak istediklerini ve bu sorunu ortadan kaldırmak istediklerini kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473