banner564

Efsane’den dörtlük tarife 0-4

Şampiyonluk hedefinden uzaklaşmak istemeyen GAÜ Çetinkaya, zor günler geçiren Ozanköy’ü deplasmanda farklı mağlup etti

Efsane’den dörtlük tarife 0-4
banner598
YER: Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı
HAKEMLER: Osman Özpaşa-Kaan Koday-Cemal Sakallı
OZANKÖY: Çağatay-H.Çakmak(Ali dk.86)-Saydam-Zihni-Serhat-Naımke-Muhammed-Serhan(D.Kibar dk.46)-Israel(Fikret dk.79)-Bekir-Ertaç
GAÜ ÇETİNKAYA: Cenk-Serkan(Mustafa Dk.85)-Abbas-H.Kayalılar-Ümitcan-Sercan-Erdinç-Serhan-B.Eko-Faye(E.Sonay dk.56)(Muammer dk.69)-David Solomon
GOLLER: Dk.31 ve 90+2 H.Kayalılar, dk. 48 Sercan, dk.79 David Solomon(GAÜ ÇETİNKAYA)
K.KART: Deniz Kibar(T.OCAĞI)
  
Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen GAÜ Çetinkaya konuk olarak gittiği Ozanköy deplasmanından 4-0 galip ayrılarak zirve iddiasını sürdürdü. 
1.dakikadaki GAÜ Çetinkaya atağında Faye kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak kaleci Çağatay zamanında kalesini terk ederek rakibine gol şansı tanımadı.
  20. dakikada kazanılan serbest vuruşta H.Kayalılar topu ceza alanına gönderdi. Abbas’ın kafa vuruşunda kaleciden seken top B.Eko’nun önünde kaldı. Fakat B.Eko bomboş kaleye topu atamadı.
  28. dakikada H.Kayalılar’ın elle oynadığı pozisyonda Ozanköy bir serbest vuruş kazandı. Ertaç’ın vuruşunda top üstten dışarı gitti.
  31. dakikadaki GAÜ Çetinkaya atağında B.Eko’nun kaleye vurmak istediği topa H.Çakmak elleyince hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan H.Kayalılar takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
  37. dakikada Ozanköy’ün rakip ceza alanı dışında kazandığı serbest vuruşta Ertaç bir kez daha topa vurdu. Kaleci Cenk direk dibinden topu kornere atarak rakibine gol şansı tanımadı.
43. dakikada Ozanköy’den Zihni’nin hatalı pasında topla rakip ceza alanına giren B.Eko kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen kaleci Çağatay yerinde bir hareketle topu uzaklaştırdı.
  48. dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada Faye ceza alanı içinde rakibinden kurtulduktan sonra son çizgiden topu geriye çıkardı. Topla buluşan Sercan düzgün bir vuruşla topu ağlara yollayarak GAÜ Çetinkaya adına skoru 2-0 yaptı. 
  57.dakikadaki GAÜ Çetinkaya atağında Ozanköy defansı ofsayt diye duraklayınca E.Sonay topla birlikte ceza alanına girdi fakat kötü bir vuruş yaparak topu dışarı attı. 
 78. dakikada gelişen Ozanköy atağında Serhat’ın mükemmel pasında Israel kaleci ile karşı karşıya kaldı. Fakat kaleci Cenk tam zamanında kalesini terk etti ve topu uzaklaştırdı.
  79. dakikada Erdinç’in pasında David Solomon kaleciyi de geçtikten sonra topu boş kaleye yollayınca GAÜ Çetinkaya deplasmanda 3-0 öne geçti.
  90+2’nci dakikada GAÜ Çetinkaya’dan H.Kayalılar rakip ceza alanında Ali tarafından düşürülünce hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan H.Kayalılar kendisinin 2’nci takımının 4‘üncü golünü atarken maçın da skorunu belirlemiş oldu. 
Ozanköy 0 GAÜ Çetinkaya 4
Bu sonuçla GAÜ Çetinkaya ligde puanını 31’e yükselterek zirve mücadelesini sürdürürken Ozanköy ise 11 puanda ve son sırada kaldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2018, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473