banner564

Eksikler can sıkıyor

Beşiktaş’ta Alexander Milosevic, İsmail Köybaşı, Mustafa Pektemek; Ersan Gülüm, Ramon Motta ve Cenk Tosun antrenmanda yer almadı

Eksikler can sıkıyor
banner598
Ligin 20. haftasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta hazırlıklar sürüyor. Siyah beyazlılarda sakatlığı düzelen Daniel Opare takımla birlikte antrenmanlara başladı. Çalışmaya, sakatlıkları devam eden Alexander Milosevic ve İsmail Köybaşı'nın yanı sıra hafif rahatsızlıkları bulunan Mustafa Pektemek ile Ersan Gülüm katılmadı. Tedavisi süren Ramon Motta ile Cenk Tosun da antrenmanda yer almadı.

Savunmada sıkıntı var
Teknik direktör Slaven Bilic, Milosevic'in sakat, Ersan'ın da cezalı olması nedeniyle savunma hattını oluşturmakta zorlanıyor. Uzun süren sakatlığının ardından fizik olarak hazır olmayan Tomas Sivok, Bursaspor'a karşı forma giyemeyecek. Stoperde Franco ile birlikte Atınç'a görev vermeyi planlayan Hırvat teknik adam, Necip'i de bu pozisyonda sahaya sürebilir. Bilic, son kararını maç günü verecek.

Motta’nın yerine Uğur veya Atiba
Beşiktaş'ta sol bekte de sıkıntı yaşanıyor. Slaven Bilic, İsmail ve Motta'nın yokluğunda savunmanın solunda Uğur Boral ya da Atiba'ya forma verecek. Kanadalı oyuncunun görev alması halinde orta sahada Tolgay Arslan, ilk 11'de maça başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2015, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473