banner564

Parola galibiyet

Lefkoşa’da karşılaşacak olan Lefke ile Doğan Türk Birliği hazırlıklarını tamamlayarak yarınki maçı beklemeye başladı

Parola galibiyet
banner598
Hamit SAKALLI

K-Pet Süper Lig’in 17.haftasında karşı karşıya gelecek olan Lefke ile DTB’nin mücadelesinde her iki takım da galibiyeti arzuladıklarını söyledi. Zorlu mücadele Lefke’nin cezası nedeniyle Lefkoşa’da oynanacak.

Toygar Davulcu: Sakin kalıp kazanmak istiyoruz
Zorlu mücadele öncesinde Toygar Davulcu yaptığı açıklamalarda, son iki haftadır çok gergin ve sıkıntılı maçlar geçirdiklerini ve hakem hataları nedeniyle canlarının çok yandığını belirterek, DTB karşısında hakem hatalarını değil her iki takımın da ortaya koyacağı güzel futbolu konuşmak istediklerini vurguladı. Toygar Davulcu, camia olarak çok gergin olmalarına rağmen tüm hafta boyunca yaptıkları antrenmanlarda futbolcularına bunu anlattığını ve DTB karşısında sakin kalıp galip gelen taraf olacaklarına inandığını söyledi.

Caner Oshan: Hedefimiz galibiyet
DTB teknik patronu Caner Oshan yaptığı açıklamalarda dün bu karşılaşma için son idmanlarını yaptıklarını ve karşılaşma için hazırlıklarını tamamladıklarını belirtirken, eksik olan Aydın ve Koral’ın yerine oynayacak olan genç futbolculara güvenlerinin tam olduğunu vurguladı. Caner Oshan takım olarak lig ikinciliğini hedeflediklerini ve bunun için de her karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söylerken, Lefke karşısında da galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2015, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473