banner564

Eliz’den bir başarı daha

Ülkemizin başarılı tenisçisi Eliz Maloney Yorgancı, Güney Afrika’da Uluslararası Tenis Federasyonu’nun (ITF) organize ettiği 18 yaş tekler turnuvasında ikinci şampiyonluğunu kazandı. Güney Afrika’da ardarda iki turnuvaya katılan Eliz, 15 günde iki şampiyonluğa imza attı.

Eliz’den bir başarı daha
banner598
Yıldız tenisçi yaklaşık 3 hafta önce Uluslararası Tenis Federasyonu’nun (ITF) organize ettiği  18 Yaş altı, iki “ITF Curro Junior” turnuvasına katılamak için Güney Afrika’ya seyehat etmişti. Geçtiğimiz hafta tekler kategorisinde ilk turnuvanın şampiyonu olan  Eliz,  bir ilke daha imza atmış ve Uluslararası Tenis Federasyonunun organize ettiği Uluslararası 18 Yaş tekler turnuvasınında şampiyon olan ilk Kıbrıslı Türk olma başarısını göstermişti 
Turnuvanın hemen bittiminden sonra, 26 ve 30 Ekim tarihleri arasında Güney Afrika’nın Stellebbosch şehrinde yine  Uluslararası Tenis Federasyonunun organize ettiği “ITF Curro Junior II” turnuvasına katılan Eliz 18 yaş tekler kategorisinde hiç set vermeden yine şampiyon oldu. 
Güney Afrika’da başarılı iki hafta geçiren ve iki şampiyonluğa imza atan Eliz, bu akşam antraman yaptığı İngiltere’ye dönecek. Eliz’in bir hafta sonra iki haftalığına İspanya’da kampa katılması bekleniyor.
Eliz,  kendisine destek veren Arden Gıda Ltd, Atakom Ticaret Ltd, Metgin Ltd ve Oero Trading Ltd direktörlerine teşekkür ederek, sağladıkları destek ve sponsorlukların bu başarılarında unutulmaz olduğunu belirterek başarılarını paylaştı.  

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473