banner564

Forest umutlu

Futboldaki belirsizliğe rağmen Küçük Kaymaklı çalışmalara haftada 3 kez devam ediyor

Forest umutlu
banner598

 Baran ÜNALMIŞ 

Küçük Kaymaklı Antrenörü Niyazi Göksun verdiği demeçte futboldaki belirsizliğe rağmen oyuncularının bu süreçten umutlu olduğunu söyledi.

Haftada 3 gün eksiksiz çalışıyoruz
23 kişilik oyuncu grubuyla haftada 3 gün eksiksiz çalıştıklarını belirten Göksun kiralık oyuncu grubunun belirlendiğini belirsizlik nedeniyle oyuncularında motivasyon kaybının olduğunu belirtti.

Bir dolu bir boş gidiyoruz
Tüm spor kesimi gibi kendilerinin de futbolda kararı beklediğini belirten Küçük Kaymaklı çalıştırıcısı Niyazi Göksun bu bağlamda bir dolu, bir boş çalıştıklarını söyledi. Geçtiğimiz Çarşamba çalışmalara başladıklarını belirten Göksun, A takımdan 20 genç takımdan 3 oyuncu toplamda ise 23 oyuncu ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. 

Oynamaya istekliyiz
Futboldaki belirsizliğin herkes gibi oyuncular adına da kötü olduğunu belirten Niyazi Göksun buna rağmen oyuncu grubunun umutlu ve futbol oynamaya istekli olduklarını belirtti. 

Kararı bekliyoruz
Belirsizliğe rağmen oyuncularda motivasyon kaybını gözlemlediklerini belirten Küçük Kaymaklı Antrenörü Niyazi Göksun tüm bu negatif etkenlere rağmen oyuncu grubunu ayakta tutmaya çalıştıklarını ve kararı beklediklerini sözlerine ekledi.  

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sedat Akçıl
Sedat Akçıl - 4 yıl Önce

Kibris turk halkinin bağrindan çikan cumhurbaskanimiz mustafa Akinciya sahip çıkmak her kibrislı türkün vijdani görevidir.aksi halde vilayet olma yoluna gidiliyor.son pişmanlık hicbir zaman fayda etmiyor.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473