Rauf Denktaş Üniversitesi (RDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak 4-7 Ekim 2020 tarihleri arasında Suudi Arabistan’ın Qassim Üniversitesi’ni Kıbrıs’tan Online (çevrimiçi) yöntemle WEBEX platforumu üzerinden denetledi. Uzaktan denetlemede, 2014-2015 yıllarında Suudi Arabistan’ın Ulusal Kalite Denetleme ve Değerlendirme Kurumu’nda (NCAAA) görev yapmış olan Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak görevlendirildi.
Suudi Arabistan NCAAA adına gerçekleştirilen Qassim Üniversitesi’nin denetlenmesinde NCAAA danışmanlarından Dr. Suliman Aljubair’ın Akreditasyon Direktörlüğünü yaptığı denetlemede Prof. Dr. Bıçak’ın yanında 5 kişilik uluslararası uzmanlar panelinde Kral Abdulaziz Üniversitesi, Kalite Güvence ve Akreditasyon Dekanı Prof. Dr. Hamid Abdulraoof Saleh, Brighton Üniversitesi Araştırma Direktörü Prof. Theofanis Fotis, Effat Üniversitesi Kalite Güvence Dekanı Prof. Eman Mohamed ve Georgian Üniversitesi Eğitim ve Öğretim Merkezi Dekanı Prof. Janice Mawhiney Priest görev aldı.
Toplam 8 başlık üzerinden yapılan denetlemede, Panel Başkanı olarak Prof. Bıçak Üniversitenin Stratejik Planı ile Yönetişim ve Yönetim başlıkları ile ilgili konularda değerlendirme yaparak bulgularını Denetleme Raporuna aktardı. Qassim Üniversitesi’nin Stratejik Planın değerlendirilmesinde Planın misyonu ile amaç ve hedefleri arasındaki tutarlılığa, hedeflerin yıllık performans kriterlerine ulaşılıp ulaşılmadığına ve Stratejik Plan’ın akademik ve idari birimler tarafından nasıl icra edildiğine bakıldı.
Online yöntem kullanıldı
Rauf Denktaş Üniversitesi Rektörü Bıçak, uzmanlarla birlikte Qassim Üniversitesi’ni denetledi
YORUM EKLE
YORUMLAR
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER


hortumcunun foncunun foncunun devlet arazi talancisinin universtesidemi olurmus mugecimmmm