banner564

Galatasaray'da gündem Doria

Galatasaray, Botafogo'da forma giyen Doria'yı kadrosuna katmak istiyor. 20 yaşındaki genç Brezilyalı için Botafogo ile görüşmeler yakın zamanda başlayacak.

Galatasaray'da gündem Doria
banner598
Geçtiğimiz sezon devre arasında da Galatasaray'ın gündemine gelen Doria, o dönem transfer edilememişti. Ancak oyuncunun gelişimini yakından takip eden sarı kırmızılılar, Prandelli'nin de onay verdiği Doria için girişimlere başladı. Brezilya'da geleceğin önemli savunma oyuncuları adayları arasında gösterilen Doria için Botafogo 10 milyon euro bonservis bedeli istiyor.
Genç brezilyalı, ülkesinde Thiago Silva'nın veliahtı olarak gösteriliyor. Başkan Aysal da bu transferi gerçekleştirip takımı gençleştirme düşüncesini devam ettirmek amacında...
Genç futbolcunun önümüzdeki sezon sözleşmesinin bitmesi, Galatasaray'ın bu transferde ısrarcı olmasına neden olacak. Ancak Galatasaray, Doria için öncelikle yabancı kontenjanını açması gerekiyor. Sarı kırmızılılar, İtalyan teknik adamın takımda düşünmediği Eboue, Dany ve Ontivero ile yolları ayırdıktan sonra yabancı transferinde aşama kaydedecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2014, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473