banner564

Galibiyetle başladık 1-0

Açılış maçında Karpatalya ile karşılaşan KKTC Milli Takımı maçın son dakikalarında Mustafa Yaşınses’in ayağından bulduğu golle üç puana uzandı

Galibiyetle başladık 1-0
banner598
HAKEMLER: Dmitrii Zhubov-Vitali Mazin-Valerii Kraveheko
KKTC: Hasan Piro-Çağrı Kıral-Serhan Önet-Salih Say-Salih Güvensoy-Adil Uçar-İbrahim Çıdamlı-Halil Turan(Kenan Oshan Dk.83)-Uğur Gök(FıratErsalan Dk.69)-Ertaç Taşkıran(Kasım Tağman Dk.69)-Tansel Ekingen(M.Yaşınses Dk.46)
KARPATALYA: Zacz-Geci-Mıle-Pallagı-David(Ricsei dk.90)-Fodor(Vitali Dk.74)-İlles-Ohar(Barta Dk.56)-Szabo-Barsa(Peter Dk.60)-Kecz

Abdullah ZAİFOĞLU
Ülkemizde düzenlenen CONİFA EURO 2017 Futbol Şampiyonası’nda KKTC Milli Takımı kötü oynamasına rağmen maçın bitimine dakikalar kala bulduğu golle maçı kazanmasını bildi. 
 20. dakikada gelişen KKTC atağında Serhan’ın pası ile rakip ceza alanına giren Uğur’un yerden vuruşunda top kaleci Zacz’da kaldı.
 32. dakikadaki KKTC atağında Ertaç rakibinin müdahalesine rağmen vuruşunda top kaleciden sekti. Uğur’un vurmak isteği topa kaleci Zacz bir kez daha müdahale ederek rakibine gol şansı tanımadı.
 40. dakikada Karpatalya takımından Ohar’ın sağ taraftan ortasında Serhan rakibinden önce topu kafa ile kornere atarak tehlikeyi önledi. Kornerden sonuç alınamadı.
 44. dakikada Serhan’ın pasında defanstan seken topa Ertaç vurdu. Ancak rakip kaleci ayakları ile topu uzaklaştırdı. 
 64. dakikada Karpatalya takımından Pallagi’nin kullandığı serbest vuruşta top baraja çarparak dışarı gitti.
 71. dakikada gelişen KKTC atağında Fırat’ın rakip ceza alanı dışından yerden sert ve düzgün vurdu. Fakat top yan direkten oyun alanına döndü.
 80. dakikadaki Karpatalya atağında Peter kaleci Hasan Piro ile karşı karşıya kalmasına rağmen istediği gibi vuramadı ve top yan direğin yanından dışarı gidince takımı adına mutlak bir golü harcamış oldu.
 88. dakikada KKTC öne geçti. Bu dakikada sol taraftan gelişen KKTC atağında Karpatalya defansı topu uzaklaştıramadı. Ceza alanı dışında topla buluşan M.Yaşınses’in sert vuruşunda top ağlara gitti ve KKTC 1-0 öne geçti.
 Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca KKTC Milli Takımı maçı kazanarak turnuvaya galibiyetle başlamış oldu.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2017, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473