banner564

Gençlerin batı seferi 1-3

Gençler Birliği ilk hafta çıktığı deplasmanda rakibi B.Ü.Yurdu’nu net bir skorla mağlup ederek lige çok iyi bir giriş yaptı

Gençlerin batı seferi 1-3
banner598
YER: Güzelyurt Zafer Stadı
HAKEMLER: Serhan Şimşek-Ahmet Ökurtuluş-Kaan Koday
BAF ÜLKÜ YURDU: Erdoğan-Fikri-İltaç-İsmail-Ahmet-Arif-Hamis(Berk dk.76)-Hüseyin-Hasan(Ali Kemal dk.46)-Baio(Joseph dk.75)-Koffi 
G.BİRLİĞİ: Raif-Halil-Sinan-Emir-Arif(İbrahim dk.73)-Şenol-Sertan(Yunus dk.83)-Israel(Yurgos dk.75)-Moses-Mehmet-Barış
GOLLER: Dk. 90+3 Ahmet(B.Ülkü Yurdu) DK. 9 Moses, dk.21 Sertan, dk. 66 Şenol(pen)(G.Birliği) 
 
Abdullah ZAİFOĞLU
Sezonun ilk hafta maçlarından biri dün Güzelyurt Zafer Stadı’nda oynandı ve G.Birliği, B.Ülkü Yurdu karşısında galip gelirken zorlanmadı.
 9. dakikada G.Birliği takımından Israel’in kullandığı uzun taç atışından gelen topa çok iyi yükselen Moses kafa ile topu ağlara gönderince G.Birliği deplasmanda 1-0 öne geçti.
 21. dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada gelişen G.Birliği atağında rakip ceza alanı içinde Israel kafa ile topu kale önüne indirdi. Topu iyi takip eden Sertan şık bir vuruşla topu ağlara yollayınca G.Birliği skoru 2-0 yaptı.
 43. dakikada G.Birliği takımından Moses’in ortasında Israel’in uçarak yaptığı kafa vuruşunda kaleci Erdoğan zor da olsa topu kornere atarak tehlikeyi önledi.
 59. dakikada ender gelişen B.Ülkü Yurdu ataklarından birinde Koffi topla buluştu. Ceza alanı içinden vuruşunda top az farkla dışarı gitti.
 65. dakikada G.Birliği defansından seken topla buluşan yine Koffi oldu. Koffi’nin şutunda kaleci Raif iki hamlede topa sahip oldu.
 66. dakikada G.Birliği penaltı kazandı. Arif’in rakip ceza alanında kaleye vurduğu topa B.Ü.Yurdu futbolcusu Ahmet elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Şenol G. Birliği adına skoru 3-0 yaptı.
 84. dakikada B.Ü.Yurdu’ndan Ahmet’in kaleye 20 metreden sert şutunda top kaleci Raif’in kontrolünde az farkla dışarı gitti. 
 90+3’ncü dakikada bu kez B.Ü.Yurdu penaltı kazandı. Gelişen atakta G.Birliği defansından Emin topu ceza alanı içinde elleyince hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Ahmet’in vuruşunda top ağlara gidince maçın da skoru belli oldu. Baf Ülkü Yurdu 1 - G.Birliği 3
 A-2 genler maçını B.Ü.Yurdu gençleri 3-2 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2016, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473