banner564

‘Gidilecek yol üzerinde çalışıyoruz’

Geride kalan sezonda doğru işler yaptıklarını belirten Derviş Kolcu, önemli açıklamalarda bulundu

‘Gidilecek yol üzerinde çalışıyoruz’
banner598

 Beyzade ÜNALMIŞ

Sezonun futbol anlamında kapandığını ancak teknik heyet olarak kendilerinin yönetimle birlikte gidilecek ve çizilecek yol üzerinde beyin jimnastiği yaptıklarını belirten Derviş Kolcu, bu dönemde Çetinkaya olarak yoğun bir şekilde altyapıda çalışma yaptıklarını ifade etti. Çetinkaya camiasının kendi kendini idame ettirecek bir yapı düşüncesine sahip olduğunu da belirten Teknik Direktör Derviş Kolcu, uzun süreli olacak bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Kulüp bütçesini aşmadan çalışıyoruz
Metehan tesislerinde hemen her gün teknik heyet ve yönetimle bir araya geldiklerini söyleyen Çetinkaya Teknik Direktörü Derviş Kolcu, yeni sezon öncesi öncelikli hedeflerinin kulübün bütçesini aşmayacak transferleri takıma kazandırma yönünde olacağına dikkat çekti. Yerli transferde Hamitköy’den Toykan, yabancı oyuncu konusunda ise Felix dışında resmi bir şeyin olmadığını belirten Çetinkaya Teknik Direktörü Derviş Kolcu, opsiyonu kendilerinde olan Çağdaş konusunda ise devam etmek istediklerini söyledi. Birkaç takım dışında ligde ekonomik olarak şartların ortada olduğunu söyleyen Derviş Kolcu, kulüp bütçesini aşmadan kendileri ile eni sezonda olmak isteyen oyuncularla görüşmeye oturacaklarını söyledi. Transferde aceleci davranmayacaklarını, yerli transferde istediklerini aldıktan sonra yabancı transfere yöneleceklerini aktaran Derviş Kolcu, iyi bir sürecin kendilerini beklediğini ifade etti.

15 Temmuz’da sahadayız
Kısa süre sonra Çetinkaya’nın yönetim anlamında da iyi noktaya geleceğini söyleyen Derviş Kolcu, teknik heyet olarak 15 Temmuz’da resmi açılışı yapacaklarını ifade etti. Yabancı oyuncu konusunda anlaştıkları Felix’in 8-10 Temmuz arasında adada olacağını söyleyen Çetinkaya Teknik Direktörü Derviş Kolcu, 15 Temmuz’da yapacakları sezon öncesi açılışına kadar kadroyu netleştirmek istediklerini ifade etti. Doğru yapılanma ile doğru işlerin hedefinde olduklarını da aktaran Derviş Kolcu, ülkede birkaç takım dışında ekonomik sıkıntıyı da göz önünde bulundurduklarını bu nedenle doğru işler yapmak zorunda olduklarını söyledi. Pazartesi günü oyuncu grubunun büyük bölümünün fizyoterapist eşliğinde çalışmalara başlayacağını da ifade eden Kolcu, esas saha çalışmalarının ise 15 Temmuz tarihinde olacağını söyledi. 15 Temmuz tarihinde yapılacak sezon açılışı sonrası 2 etaplık kamp olacağını da belirten Derviş Kolcu, sezon öncesi hazırlık döneminde 10 hazırlık maçının da kendilerini beklediğini sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473