banner564

‘Omuz omuza olalım’

Bakan Özersay, ülkenin kavgaya, çatışmaya değil birliğe ihtiyacı olduğunu söyledi

‘Omuz omuza olalım’
banner598

 Başbakan Yardımcısı, Dışişleri Bakanı ve HP Genel Başkanı Kudret Özersay, ülkenin kavgaya, ayrışmaya, ötekileştirmeye ihtiyacı olmadığını ifade ederek, birlikte omuz omuza mücadele etmeye ihtiyacı olduğunu söyledi.

“Makamların hiçbir önemi yoktur” diyen Özersay, “Bu ülkeyi seven herkes aslında siyasi partisi ne olursa olsun, bu ülke için bir çaba ortaya koymaya devam ettiği sürece sağına baktığında da soluna baktığında da bu insanlar bir birilerini göreceklerdir” dedi.
Özersay, “Bu ülkeyi seven insanlar olarak birbirimizi kucaklayacağız. Geleceğe doğru güven içinde yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Halkın Partisi (HP) Surlariçi Temsilciliği açıldı. Özersay, Halkın Partisi (HP) Surlariçi Temsilciliği açılışında yaptığı konuşmada,  memleket yararına çalışmaya devam edeceklerini, ülkenin kavgaya, ayrışmaya, ötekileştirmeye ihtiyacı olmadığını bilakis şimdi tam tersi birleşmeye, birlikte omuz omuza mücadele etmeye ihtiyaç olduğunun altını çizdi.
HP kurulduğu günden bugüne ellerinden geldiğince memleketin menfaatine olanları, yapmaya çalıştıklarını kaydeden Özersay, “Belki de hiçbir siyasi parti bu kadar çok eleştirilmedi. Hiç önemli değil. Eleştiri olacak, şikâyet olacak, bizimle ilgili çok şey söylenecek, söylensin bir şey değil. Doğrular, eleştiriler dikkate alınarak bulunur. Bizim, doğru olan yolda dosdoğru yürümek için elimizden geldiğince çaba sarf etmemiz gerekir” dedi.

Makamların hiçbir önemi yoktur
Geçici olduklarını, makamların hiç bir önemi olmadığını ifade eden Özersay, şunları söyledi:
“Bugün burada iken yarın başka görevlerde olabiliriz, bir başka gün belki siyasette değiliz. Önemli olan bu görevlerde bulunduğumuz süre zarfında bu ülke için azıcık dahi bir şey yapabilmişsek eğer, anlımız açık, içimiz rahat bir biçimde evimize gider hayatımızı devam ettiririz. Bu görevler geçicidir.” 
   Özersay şunları kaydetti:
“Önümüzdeki dönemde hepimiz birlik halinde dayanışma halinde birlikte çalışmak zorundayız. Bu ülkeyi seven herkesin ülkenin geleceğine koyacağı bir katkı vardır. Gelecek için birlikte bu çabayı sürdüreceğiz ve başarıya ulaşacağız. Bugün, Kıbrıs Adası Doğu Akdeniz de çok kritik bir konumda bulunuyor. Bu dış politika açısından sadece bir kişiye değil, devletin çeşitli kademelerinde bulunan pek çok kişiye görev ve sorumluluklar yüklüyor. Bu görev ve sorumluluk bilinciyle hepimiz birlikte çalışacağız. Bu ülkeyi seven insanlar olarak birbirimizi kucaklayacağız. Geleceğe doğru güven içinde yürüyeceğiz.

Surlariçi Temsilciliği hazır
Lefkosa İlçe Başkanı Hasan Sapsızoğluda da açılışta yaptığı konuşmada Alayköy temsilciliği sonrası Surlariçi Temsilciliği ile Lefkoşa da bir adım daha ileriye gidildiğini söyledi ve bölge insanının yoğun desteği için herkese teşekkür etti.
Surlariçi Temsilcisi Hasan Akkuş’da konuşmasında, Halkın Partisi olarak memleketi daha güzel bir yer yapmak çabası içinde olduklarını, Surlariçi’nde açılan temsilcilik binasının bu hedefe ulaşmak için bölge açısından oldukça önemli olduğunu vurguladı.
Surlariçi Temsilciliğinin açılışına Halkın Partisi Genel Sekreteri Yenal Senin, Halkın Partisi Milletvekilleri Jale Refik Roger, Gülşah Manavoğlu, Erek Çağatay, Hasan Büyükoğlu ve İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan katıldı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Öz
Öz - 5 yıl Önce

Fisigo

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473