banner564

Güzel günler göreceğiz

Kısa süre önce yaşanan çalkantıların geride kaldığını belirten Toygar Davulcu, sıkıntıların aşılmış olduğunu söyledi

Güzel günler göreceğiz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezon hazırlıklarını Toygar Davulcu nezaretinde sürdüren Lefke’de , oyuncuların sorunlarından dolayı istenilen sezon açılışının yapılmaması yanında sahanın çimlerinin biçilmemesi Toygar Davulcu tarafından belirtilirken, sorunların ileride çözüleceğine inandığını da belirtti.

Her şey bıraktığım gibi
Sezonun kapanmasından sonra yeni sezon çalışmalarına başlayan batı temsilcisi Lefke’de her şeyin yolunda olduğunu belirten Toygar Davulcu, takımın bıraktığı gibi olduğunu belirtti. Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdüklerini de belirten Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu, şu an için en büyük sıkıntının saha zemini olduğunun da altını çizdi. 

Sahalara iyi bakılmıyor
Sahalara ülke genelinde iyi bakılmadığını belirten Toygar Davulcu, kendileri gibi birçok takımında bu problemle karşı karşıya olduğunu vurguladı. Lefke sahasının son bir aydır biçilmediğini de belirten Davulcu, çim biçme makinesinin bozuk olduğunu ve halen daha sorunun giderilmediğini aktardı.

Kampın olması için, şartlar uygun olmalı
Geçmiş sezonlarda kamp konusunu açık şekilde eleştirdiğini belirten Toygar Davulcu ilginç açıklamalarda bulundu. Kampı istemeyen yada düşünmeyen bir Teknik Adam olarak tanınmak istemediğini belirten Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu, aksine kampı ve kamp ortamları seven birisi olduğunu belirtti. 

Borç varken kamp yapmak etik değil
Kampın faydasının her zaman çok fazla olduğunu da belirten Toygar Davulcu, bunun olması için kulübün ekonomisinin de uygun olması gerektiğini aktardı. 512.000 TL borcu olan bir kulübün kamp yapmasının etik olmadığını da savunan Davulcu, bu sebeple yeni sezon öncesi yine böyle bir konunun Lefke adına mümkün olmayacağını vurguladı.

Geçen yılki kadroyu korumalıyım
Gelinen noktada takımın son durumunun sorulması üzerine ise cevap veren Toygar Davulcu, şu anki kafasındaki en büyük düşüncenin geçen yılki kadroyu koruma yönünde olarak belirtti. Tüm takımı elinde tutması halinde yeni sezon öncesi hedef belirlemenin de kolay olabileceğini belirten Toygar Davulcu, şampiyonluk yarışında ise daha fazla olabileceklerini belirtti. Son günlerde yaşanan transfer politikasını yakından izlediğini de belirten tecrübeli Teknik Adam, Yenicami ve Serdarlı haricinde diğer kulüplerin fazla hareket etmediğini, bunun da ekonomik şartları daha fazla belirgin hale getirdiğinin altını çizdi.

3 yıl içinde bir şampiyonluk
Geçen sezonu başarılı bir şekilde ve Kıbrıs kupası ile kapattıklarını artık hedef olarak neleri seçtiklerini sorulması üzerine konuşan Toygar Davulcu,göreve gelirken yönetime 3 yıl içinde bir şampiyonluk yaşatmak istediklerinin sözünü verdiğini ve bu saatten sonra bunun için çalışacaklarını aktardı. Bunun en fazla kendi kişisel hedefi olduğunu da belirten Toygar Davulcu,yeni sezon öncesi süper kupa finali oynayacaklarını kazanmaları halinde ise lige ayrı bir motive ile girebileceklerini vurguladı.

Bir oyuncu ile ciddi şekilde ilgileniyoruz
Takımı korumanın ana hedef olduğunu, ve yeni sezon öncesi mevcut kadroya askerlikleri sona erecek olan iki oyuncu ile birlikte kadronun kendisine fazlasıyla yettiğini belirten Toygar Davulcu, olması halinde bir oyuncu ile ciddi şekilde ilgilendiklerini anlaşmaları halinde ise transferin Lefke adına önemli olduğunu belirtti. Yabancı oyuncuları Smart ve Sherman’ın yeni sezonda aralarında olacağını belirten Davulcu, iki oyuncunun da önümüzdeki günlerde takımla çalışmalara başlayacaklarını belirtti. 

Altyapıya önem verilmesi gerekir
Transferden çok alt yapıya her takımın önem vermesi gerektiğini belirten Toygar Davulcu, bu konuda Ajax takımını da örnek gösterdi. Yeni sezonda müthiş taraftarı yine yanlarında görmek istediğini belirten başarılı Teknik Adam, iyi noktaladıkları lige, iyi başlamak için çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2014, 08:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473