banner564

Haber bekliyor

Galatasaray, Balanta ve Campbell için kulüplerine son teklifi yaptı

Haber bekliyor
banner598
Kadrosunu Olcan Adın, Sinan Bolat, Sinan Gümüş ve Yasin Öztekin ile güçlendiren Galatasaray, yabancı transferinde de çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılılar, Balanta ve Campbell için kulüplerinden gelecek yanıtı bekliyor.
Teknik direktör Cesare Prandelli, genç ve hırslı yabancı oyuncuların kadroya katılmasını istediğini yönetime iletmişti. Bu doğrultuda çalışan sarı-kırmızılı yönetim, River Plate'in başarılı stoperi Balanta ve Arsenal'in genç yıldızı Campbell için girişimlere başlamıştı.
Balanta için 6 milyon Euro'yu gözden çıkaran Galatasaray, genç defans oyuncusuna da 1.5 milyon euro ödemeyi düşünüyor. Arjantin kulübünden gelecek yanıta göre hareket etmeyi planlayan sarı-kırmızılılar, Süper Lig başlamadan bu transferi bitirmek amacında.

Campbell için Arsenal ile görüşüldü 
Campbell için ise Londra'da Arsenal Kulübü ile masaya oturan Galatasaray, satın alma opsiyonu ile birlikte genç forveti kiralamak istemişti. Ancak Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Campbell'ı bir süre daha denemek istediğini belirtince transfer resmiyet kazanmamıştı. Sarı-kırmızılılar, Campbell için Arsenal'e 1 milyon euro ödemeyi teklif etmişti.

Diğer yabancıların ayrılmaması engel
Prandelli'nin kadroda düşünmediği Eboue, Dany ve Ontivero'nun da henüz resmi olarak takımdan ayrılmaması, Balanta ve Campbell'ın transferindeki bir diğer engel olarak göze çarpıyor.Eboue ve Dany'nin yurtdışından talipleri olduğu belirtilirken, Ontivero'nun da Gaziantepspor'a kiralanması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2014, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473