banner564

İlk hedef yarı final

YDÜ Kadın Basketbol Takımı Kayseri’de bugün başlaycak kupada mücadele edecek

İlk hedef yarı final
banner598
Bilyoner.com Türkiye Kupası Elemeleri’nde A grubunun lideri olarak 8’li play-off’lara kalan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda çekilen kurada eşleştiği Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ Kayseri) ile bugün karşılaşacak.
YDÜ Kadın Basketbol Takımı, Ekim ayında oynanan Türkiye Kupası Elemeleri’nde A grubunun lideri olarak Yakın Doğu Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi, Beşiktaş, Basketbolu Geliştirenler Derneği, Edirne Belediyesi, Fenerbahçe, Galatasaray ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin katılacağı Kadınlar Türkiye Kupası 8’li play-off’da oynamaya hak kazandı. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda çekilen kuralarda, Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ Kayseri) ile eşleşen YDÜ Kadın Basketbol Takımı, rakibi ile bugün saat 15:15’te Kadir Has Kongre Merkezi Spor Salonu’nda karşılaşacak.
YDÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, oynanacak maç öncesi Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İlker Gözeneli görüşlerini açıkladı.
“İlk hedefimiz yarı finalde olmak”
Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası karşılaşması öncesinde açıklama yapan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı antrenörü İlker Gözeneli, ilk hedeflerinin Abdullah Gül Üniversitesi ile oynayacakları ilk karşılaşmadan galip gelerek yarı finallere yükselmek olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek finalinde Abdullah Gül Üniversitesi ile karşılaşacağız. Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası’nda kendimize koyduğumuz ilk hedef çeyrek finalden galip gelerek yarı finale yükselmek. Abdullah Gül Üniversitesi zor ve güçlü bir rakip. Hazırlıklarımızı hedefimiz doğrultusunda tamamladık; galip gelmek için mücadele edeceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2016, 08:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473