banner564

Zirve’de yarış sürüyor

K-Pet 1. Lig’de 17. hafta oynanan karşılaşmalarla geride kaldı.

Zirve’de yarış sürüyor
banner598
19 golün atıldığı 17. hafta karşılaşmalarında, 5 maçı deplasman takımı kazanırken, 2 maçı ise ev sahibi takım kazandı. Ligde beraberliğin çıkmadığı haftada en farklı galibiyeti, konuk ettiği Gençlik Gücü karşısında Yalova takımı elde etti. Ligin ikinci devresine istediği başlangıcı yapamayan Girne Halk Evi sahasında Gönyeli’ye mağlup olurken, zirve iddiasını sürdüren Gençlik Gücü ise Yalova deplasmanından puansız dönen taraf oldu.

Haftanın Takımı –Gönyeli
Devre arası takımı adeta yeniden oluşturan Gönyeli’de, Girne Halk Evi deplasmanında alınan galibiyet sonrası beklenen 3 puan gelmiş oldu.

Haftanın Antrenörü – Özben Kalfa (Esentepe)
Karşıyaka deplasmanı her takım için birinci ligde zordur. Takımı Esentepe’yi bu zor deplasmana iyi hazırlayan tecrübeli çalıştırıcı Özben Kalfa, tek golle 3 puan alarak takımına derin nefes aldırdı.

Haftanın Futbolcusu – Murat Gertik (Yalova)
Devre arası Türk Ocağı’ndan Yalova’ya transfer olan Murat, takımına her geçen hafta katkı koymaya devam ediyor. Zorlu Gençlik Gücü karşılaşmasında iyi oynayan Murat oyuna katkısı yanında attığı iki gol sonrası alınan galibiyette önemli rol oynadı.

Haftanın Hakemi – Serkan Durmaz (Girne Halk Evi – Gönyeli)
Doksan dakika boyunca yardımcıları ile uyumu oldukça iyiydi. Görev paylaşımındaki dengeyi ve saha içerisindeki verdiği kararlarla birlikte, oyuncularla olan diyaloğu da iyi koruyan Serkan Durmaz, 17. hafta karşılaşmasında başarılı bir maç yönetti.

Haftanın 11’i: Çayan (Görneç), Azat (Yalova), Barış (Esentepe), Onur (Düzkaya), Serkan Kurt (Düzkaya), Murat (Yalova), Muhammed (Esentepe), Ahmet Can (Gönyeli), Kemal (Baf Ülkü Yurdu), Hüseyin Tosun (Gönyeli), Rıdvan (Dumlupınar).

Gol Krallığı:
17 Gol: Hüseyin Küsbeci (Gençlik Gücü)
13 Gol: Yağış (Göçmenköy)

K-Pet 1. Lig’de 17. Hafta Sonuçları
Düzkaya – Lapta:3-1
Yalova – Gençlik Gücü:4-1
Göçmenköy – Görneç:0-1
Denizli – Dumlupınar:0-1
Karşıyaka – Esentepe:0-1
Hamitköy – Baf Ülkü Yurdu:1-3
Girne Halk Evi – Gönyeli:1-2


K-Pet 1. Lig’de 18. Hafta Programı
5 Mart Cumartesi

Esentepe – Düzkaya
Lapta – Girne Halk Evi
Dumlupınar – Hamitköy
Görneç – Yalova

6 Mart Pazar
Gönyeli – Göçmenköy
Gençlik Gücü – Denizli
Baf Ülkü Yurdu – Karşıyaka

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2016, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474