banner564

Yalova'da Serhan ışıltısı

Ozanköy’den Yalova’ya giden 20 yaşındaki genç oyuncu Serhan Aydınel, sarı lacivertli ekipte 4 haftalık performansıyla göz doldurdu.

 Yalova'da Serhan ışıltısı
banner598
Devre arasında K-Pet 2. Lig takımlarından Ozanköy’den 1. Lig’in iddialı ekibi Yalova’ya kiralanan 20 yaşındaki oyuncu Serhan Aydınel performansıyla göz dolduruyor.
Devre arasında kiralık olarak Ozanköy’den Yalova’ya giden 20 yaşındaki genç oyuncu Serhan Aydınel, sarı lacivertli ekipte 4 haftalık performansıyla göz doldurdu. Serhan, Ozanköy forması giydiği 13 karşılaşmada 4 gol atarken, Yalova’da bu rakama 4 maçın sonunda ulaştı.
Yalova’da kendine güveninin geldiğini belirten Serhan “Burada çok daha iyi bir çalışma ortamı buldum ve çok daha kaliteli bir takımda oynama fırsatı buluyorum. Taraftarlarımızın takıma olan desteğinden de çok memnunum. Eğer Yalova camiası ve taraftarı benden memnun kalırsa gelecek sezon Süper Lig’e yükselmemiz durumunda burada devam etmek istiyorum. Süper lig şuan için benim en büyük hedefim” dedi. Serhan, geçmişte Türkiye’ye denenmeye gittiğini, eğer beklediği düzeye gelirse, gelecekte de Türkiye veya İngiltere’yi hedeflediğini belirterek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2016, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474