banner564

Tatlısu dolu dizgin

Hafta sonu zorlu Maraş deplasmanından galibiyetle dönen Tatlısu’da Ortaköy maçı için hazırlıklara başlandı

Tatlısu dolu dizgin
banner598

Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet 2. Lig’de sezon başı hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Tatlısu’da, hedefe yolculuk keyifli şekilde devam ediyor. Bir maçı eksik olan Girne temsilcisinde hafta sonu Maraş deplasmanında alına kritik galibiyet sonrası gözler bu hafta oynanacak olan Ortaköy maçına çevrildi. Tatlısu Teknik Direktörü Hüseyin Çağer verdiği demeçte hata yapmak istemediklerini denizi geçmelerine rağmen, derede boğulmanın acı olabileceğine vurgu yaptı.

Zor süreç devam ediyor
Tatlısu Teknik Direktörü Hüseyin Çağer Ortaköy maçı öncesi yaptığı açıklamada hafta sonu Maraş deplasmanından kayıpsız dönmenin şampiyonluk yolunda kendilerine büyük avantaj sağlayacağını söyledi. Oynanmayan İskele Trabzon maçlarının bulunduğunu da hatırlatan Çağer, sezon başı koydukları hedef doğrultusunda yollarına devam ettiklerine vurgu yaptı. Ligin halen devam ettiğini dışarıda 27 puanlık bir pasta diliminin bulunduğuna değinen Tatlısu Teknik Direktörü Hüseyin Çağer, doğru adım atarak önlerinde bulunan final nitelikli her maçı kazanmak adına ise çalışacakların söyledi.

3 maçta 9 puan hedefliyoruz
Sırası ile Ortaköy, Türkmenköy sonrasında erteleme karşılaşmasında İskele Trabzon maçlarından dokuz puan hedeflediklerini aktaran Tatlısu Teknik Direktörü Hüseyin Çağer, şampiyonluk yolunda doğru adım atmak zorunda olduklarını belirtti. Ahmet Cılbak’ın sakatlanıp sezonu kapatması dışında başka bir sorunun olmadığına değinen tecrübeli çalıştırıcı, aralarına katılan tecrübeli oyuncu Adem Özberenk’in ise takıma katkısının oldukça fazla olduğunu söyledi. Sezon başındaki özverinin oyuncu grubu üzerinde devam ettiğini de aktaran Çağer, Ortaköy maçı hazırlılarını sürdürdüklerini, kendi sahalarında oynayacakları karşılaşmadan galibiyetle dönmek istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2016, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473