banner564

İş imzaya kaldı

Beşiktaş, Gökhan Töre transferinde mutlu sona yaklaştı

İş imzaya kaldı
banner598
Beşiktaş, Gökhan Töre transferini bitiriyor. Rubin Kazan'ın ardından Gökhan ile de anlaşan siyah beyazlılar resmi açıklamayı iki gün içinde yapacak.
Başkan Fikret Orman iki hafta önce Gökhan için kulübü  Rubin Kazan ile masaya oturmuş ve 4.5 milyon euro karşılığında anlaşmaya varmıştı. Sağlanan bu sözlü mutabakatın ardından Rus ekibi ile ödeme planı konusunda uyuşmazlık yaşayan siyah beyazlılar, bu sorunu da yapılan son görüşmelerin ardından geride bıraktı. İki kulüp Gökhan'ın 4.5 milyon euroluk bonservis bedelinin taksitler halinde ödenmesi konusunda uzlaştı. 
 Beşiktaş yönetimi Gökhan Töre ile 4 yıllık mukavele imzalamaya hazırlanırken, resmi açıklamanın en geç iki gün içinde yapılması bekleniyor.
Yaklaşık 20 gündür tedavisi için Nevzat Demir Tesisleri'nde bulunan Gökhan, antrenmanlarını da tesislerde gerçekleştiriyor. Milli futbolcu transferinin resmileşmesinin ardından takım arkadaşları ile birlikte çalışmalarına devam edecek. Ancak Gökhan ile ilgili resmi açıklama 6 Ağustos'ta oynanacak Feyenoord maçında önce yapılsa bile, genç futbolcu bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2014, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474