banner564

İstişare devam etmeli

MÜSİAD yetkilileri ile görüşen Siber, “İş insanlarının ülkeye yatırım yapmak ve iş olanaklarını değerlendirmek için gelmesi önemli” dedi

İstişare devam etmeli
banner598
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Enerji Kurulu Başkanı Gökhan Yetkin ile derneğin yönetim kurulu üyelerini kabul etti. 
Cumhuriyet Meclisi’nden verilen bilgiye göre, MÜSİAD Kıbrıs Başkanı Okyay Sadıkoğlu’nun davetlisi olarak Kuzey Kıbrıs’a gelen MÜSİAD Enerji Kurulu heyeti, Siber’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Kabulde söz alan Gökhan Yetkin, yenilenebilir enerji, organik yakıttan ve güneşten enerji elde edilmesi gibi konularda yatırım imkanlarını incelemek ve görüşmeler yapmak üzere adada bulunduklarını ifade etti.
Cumhuriyet Meclis Başkanı Siber ise kabuldeki konuşmasında tecrübe sahibi iş insanlarının ülkeye yatırım yapmak ve iş olanaklarını değerlendirmek için gelmesinin, istişare içinde çalışmalar yürütülmesinin önemli olduğunu söyledi.
Siber, alternatif enerji kaynaklarının halka etkili ve ucuz şekilde sunulması yönündeki çalışmaların günlük yaşama katkı sağlayacağına da dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2016, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474