banner564

Kadro zengin

Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, tecrübe olarak bu sezon daha iyi noktada olduklarını belirtti

Kadro zengin
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Genç ancak koşan kadrosuyla geçen yıl herkesin takdirini toplayan  Doğan Türk Birliği, aynı başarıyı bu yılda sürdürmeyi hedefliyor. Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan yaptığı değerlendirmede geçen yıla göre daha tecrübeli olacakları bir sezon geçireceklerini belirtti.

Hazırlık dönemini iyi geçirdik
İyi bir sezon öncesi ve yeni sezon hazırlığı geçirdiklerini belirten Caner Oshan, gelinen noktada takımın durumunun iyi olduğunu belirtti. Fizik olarak tam hazır olduklarını söylemenin mümkün olmadığını belirten Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, bu yöndeki çalışmaların ise devem ettiğini belirtti. 
Geçen sezon kiralık oyuncuların bu sezon geri dönmesiyle birlikte kadro zenginliği olarak istenilen düzeye gelindiğini de belirten Oshan, genç ancak koşan takımından bu sezon daha fazla şey beklediğinin altını çizdi. Geçen sezon çoğu kesim tarafından küme düşer gözüyle bakılan takımın neler yaptığını herkesin gördüğünü belirten Caner Oshan, bu sezon tecrübe olarak daha iyi noktada olacaklarının altını çizdi.

Çok iyi bir yönetime sahibiz
Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan sözlerini tamamlarken, başkan ve yönetim olarak çalışan bir gruba sahip olduklarını belirtti. Geçen yıl takımı başkan ve yönetimin mükafatlandırdığını belirten Oshan, bu sezon ise yurt dışı kampı yapmalarına olanak sağladığını belirtti. 

Hedef lig veya kupa şampiyonluğu
Bu sezon ki hedeflerinin sorulması üzerine ise demeç veren Caner Oshan, takımın başında olduğu süre zarfında gerek lig şampiyonluğu gerekse kupa şampiyonluğu gördüğünü vurgularken, camiaya yakışan yerde ligi tamamlamak hedefiyle yeni sezon gireceklerini vurguladı. İlk hafta karşılaşacakları Serdarlı maçı ile ilgili olarak sa konuşan Oshan, Serdarlı’nın kadro olarak geçen yıldan farklı bir konumda olduğunu maç günü tek avantajlarının saha olacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2014, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473