banner564

Kaymaklı galibiyeti hatırladı: 3-0

Ligdeki tek galibiyetini ilk hafta alan Küçük Kaymaklı, dün Cihangir karşısında galip gelerek 3 puanı alan taraf oldu

Kaymaklı galibiyeti hatırladı: 3-0
banner598
YER: Şht. Hüseyin Ruso
HAKEMLER: Mehmet Malek, Turgay Misk, Hakan Gök
KÜÇÜK KAYMAKLI: Hasan, Şevket, Taner, Bahadır, Mehmet Kaygısız, Hüseyin, Remzi, Zokou, Ahmet Can(DK 87 Mustafa Arnavut), Bayram(DK 72 Tuğrul), Mustafa(DK 82 İlksen).
CİHANGİR: Özgür, Burak(DK 54 Özgür), Ertan, Fırat(DK 42 Seyhan), Mete, Hasan, İsmet, Mikail(DK 65 Taner), Umut, İrfan, Amadou.
GOLLER: DK 37 Ertan k.k, DK 39 Remzi, DK 50 Zokou(Küçük Kaymaklı)

Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Lig’in beşinci hafta karşılaşmasında Küçük Kaymaklı konuk ettiği Cihangir’i rahat bir oyunun ardından mağlup ederek ligdeki ikinci galibiyeti almış oldu. Küçük Kaymaklı’ya Cihangir karşısında galibiyeti getiren golleri ise Ertan kendi kalesine, Remzi ve Zokou kaydetti.
1. dk: Fırat’ın Küçük Kaymaklı savunması arkasına attığı topta Mikail’in müsait durumda vuruşunu kaleci Hasan Piro önlemeyi başardı.
7. dk: Gelişen Küçük Kaymaklı atağında Bayram – Zokou ver kaçında, Zokou’nun vuruşunu kaleci Özgür kornere çeldi.
37. dk: Gelişen Küçük Kaymaklı atağında Bayram’ın vuruşu üst direkten döndü. Dönen topta Zokou’nun vuruşu önce kaleci Özgür, sonrasında ise Ertan’a çarparak filelere gitti.1-0
 39. dk: Bu kez ise sol kanattan Zokou ile gelişen Küçük Kaymaklı atağında bu oyuncunun pasında Remiz farkı ikiye çıkardı.2-0
50. dk: Zokou ile başlayan Küçük Kaymaklı atağında, bu oyuncunun pasında topla buluşan Mustafa Yaşınses’in bekletmeden yaptığı ortayı affetmeyen isim Zokou oldu.3-0
87. dk: Sağ kanattan gelişen Küçük Kaymaklı atağında Ahmet Canı’ın pasında Zokou’nun yarım vole vuruşu direkten döndü.
90. dk: Remzi ile başlayan Küçük Kaymaklı kontra atağında bu oyuncunun pasında Tuğrul’un penaltı noktası üzerinden vuruşunu kaleci Özgür iki hamlede önlemeyi başardı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474