banner564

Uluslararası organizasyon

KKTC turizmine farklı bir soluk getirmenin haklı gururunu yaşayan Merit Poker, bu yılın son turnuvasına hazırlanıyor

Uluslararası organizasyon
banner598
Kıbrıs’ta uluslararası standartlarda organizasyon yapabilecek altyapıyı oluşturan ve KKTC turizmine farklı bir soluk getirmenin haklı gururunu yaşayan Merit Poker, bu yılın son turnuvası olan The Oscars’15 için hazırlanıyor. 
Her defasında farklı bir konsept altında düzenlenen ve üstün kaliteli servislerin yanında muhteşem eğlencelerin sunulduğu Merit Poker etkinlikleri hem oyuncular, hem de gelen misafirler tarafından çok beğeniliyor. 
Mart ayında Merit Poker Western turnuvası için Merit Crystal Cove Hotel & Casino’nun poker salonu gerçek bir Vahşi Batı kasabasına dönüştü. 
Mayıs’ta yapılan ‘Rus’ turnuvası olarak da bilinen Mediterranean Poker Cup, gece gündüz durmak bilmeyen plaj ve dans partileri, ünlü Rus sanatçıların Grigoriy Leps, Ani Lorak ve Timati’nin verdiği muhteşem konserleri ile misafirlerini coşturdu. 
Haziran’da düzenlen Mediterranean Pirates turnuvası gelenleri gerçek bir korsan dünyasına götürürken, Temmuz sonu yapılan Merit Gangsters Poker Cup 1930’lu yılların Amerika’sını çağrıştırdı. 
Yılın en büyük turnuvası olan ve katılımcılara toplam 2 milyon dolarlık ödüllerin dağıtıldığı Merit Series of Poker (MSOP) Retro konsepti çerçevesinde gerçekleştirildi.   

Bir spor dalı olarak kabul ediliyor…
Daha çok olasılık hesapları üzerinde kurulu ve zaman içerisinde inanılmaz bir şekilde gelişip, dünyaca oynanan entelektüel bir strateji oyunu olan Texas Hold’em Poker şu anda bir spor dalı olarak kabul edilmekte, turnuvaları spor kanallarında yayınlanmakta ve olimpiyatlara katılması düşünülmektedir.
Standartlar üstü hizmet odaklı anlayışla, beklentileri memnuniyete dönüştüren dinamik kadrosu ve keyif veren atmosferi ile Merit Poker herkesin gözdesi olmakla birlikte, Kuzey Kıbrıs’ın uluslararası arenada tanıtılmasına büyük katkı sağlıyor. 
Oscar ödülünün orijinal ismi Academy Award of Merit olması da 29 Ekim – 9 Kasım arasında yapılacak bu yılın son turnuvasına ayrı bir anlam katmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473