banner564

Türk Ocağı kaçamadı 2-2

Hakem Kerem Eran’ın 11 sarı ve 2 kırmızı kart gösterdiği maçta öne geçen Yenicami oldu

Türk Ocağı kaçamadı 2-2
banner598
YER: Girne 20 Temmuz Stadı
HAKEMLER: Kerem Eran-Necmi Bulut-Mehmet Ekşici
T.OCAĞI: Cenk-S.Say-Kaan-Muhammed(Mustafa Ayker dk.68)-Mustafa Ercan-Yunus(Murat dk.46)-Mehmet Uçar-Dinopeter-Cedric-Ertaç-Mustafa Akış(Aksel dk.78)
YENİCAMİ: Yusuf-Reşit(Arol dk.37)-Amdrew-Erbay-Neval-H.Sadıklar(Adil dk.60)H.Turan-Uğur-Ünal-Emre-Mehmet Altın(Cenker dk.75)
KIRMIZI KART: Ünal Dk.56, Adil dk.66(YENİCAMİ)
GOLLER: Dk.3 ve dk90+2 H.Turan(YENİCAMİ) Dk.58 H.Turan (kendi kalesine), Cedric(T.Ocağı)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde haftanın en önemli maçında Yenicami 9 kişi tamamladığı karşılaşmayı geriye düşmesine rağmen kazanmasını bildi.
H.Turan rakip filelere 2 gol atarken 1 gol de kendi kalesine attığı maçta 10 kişi kalan Yenicami son dakikada beraberliği yakaladı.
 3. dakikada gelişen Yenicami atağında H.Sadıklar rakip ceza alnının hemen dışında düşürüldü. Kazanılan serbest vuruşta topun başına H.Turan geldi. H.Turan’ın vuruşunda top ağlara gitti ve Yenicami 1-0 öne geçti.
 25. dakikada sol taraftan gelişen T.Ocağı atağında Dinopeter topla ceza alnına girdi. Rakibini geçmesine rağmen müsait pozisyonda topu dışarı attı.
 32. dakikada Mehmet Uçar’ın sağdan ortasında Cedric’in kafa vuruşu kaleci Yusuf’ta kaldı.
 42. dakikada Yenicami’den Emre’nin ortasında H.Sadıklar yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşunda top dışarı gitti.
 56. dakikada daha önceden sarı kart gören Ünal hakemi aldattığı gerekçesiyle ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 
 58. dakikada T.Ocağı rakip ceza alanının sol tarafından bir serbest vuru kazandı. Ertaç’ın kullandığı vuruşta ön direkte topu uzaklaştırmak isteyen H.Turan topu kendi kalesine gönderince skor 1-1 oldu.
 61. dakikada T.Ocağı öne geçti. Bu dakikada Dinopeter’in pasında topla buluşan Cedric ceza alanına girdiği anda sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderince T.Ocağı 2-1 öne geçti.
 66. dakikada iki kardeş futbolcu olan Yenicami’den Adil ve T.Ocağı takımından Muhammed’in ikili mücadelesinde Adil’in hareketini hakem Kerem Eran kırmızı kartla değerlendirdi ve Adili oyun dışına gönderince Yenicami sahada 9 kişi kaldı.
 82. dakikadaki T.Ocağı atağında rakibini az adamla yakalamalarına rağmen golü ben atayım düşüncesiyle boş arkadaşlarına pas vermeyen Cedric’in vuruşunda top dışarı gitti.
 89. dakikada yine gelişen T.Ocağı atağında Ertaç kaleciyi de geçmesine rağmen topu dışarı atınca takımını bir golden etti. 
 90+2’nci dakikada Yenicami rakip ceza yayının hemen dışında serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen H.Turan ilk goldeki gibi mükemmel vurdu ve takımına beraberliği getiren golü attı. 2-2
 A gençler maçını Yenicami gençleri 2-0 kazandı.

Fotoğraflar: Mehmet ÜNALMIŞ

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474