banner564

Kulüpler isyan etti

700 TL ile 1000 TL arası ücret karşılığında hazırlık maçlarını yöneten hakemlere tepki var

Kulüpler isyan etti
banner598

 Yeni sezon öncesi hazırlık maçlarını yöneten hakemlere ödenen ücretlere kulüp yöneticilerinden tepki geldi. 

Yeni sezon öncesi takımlar hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürürken, hazırlık maçları da devam ediyor. Bu hazırlık maçlarını yöneten gerek MHK’ya bağlı hakemlerin gerek Master hakemlerinin takımlardan talep ettikleri ücretler kulüpleri isyan ettirdi. 700 TL ile 1000 TL arası ücret karşılığında hazırlık maçlarını yöneten hakemler, bu ücretleri almadıkları takdirde hazırlık maçlarına çıkmıyorlar.

Hazırlık maçı daha uygun olmalı
Birçok kulüp yöneticisi alınan bu ücretlerin çok yüksek olduğunu ve bunun neticesinde bir hazırlık maçının kendilerine 2 bin TL ile 2 bin beş yüz TL arasında maliyet ortaya çıkardığını ve lige kadar 10 hazırlık maçı yapacaklarını düşündüklerinde bu ücretin 25-30 bin TL’ye dayandığını ifade ettiler. 

Hakemler de hazırlık yapıyor
Yeni sezon öncesi yapılan hazırlık maçlarını yöneten hakemlerin de lige hazırlık adına onların da prova yaptığını belirten yöneticiler,  bunu para kazanma noktasına getirilmesinin çok yanlış olduğunu ve yanlış uygulamadan bir an önce vazgeçilmesini talep ettiklerini, hakemlere geldikleri maçlarda benzin parasının ödenmesinin normal olduğunun altını çizdiler.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474