banner564

ABD'nin Teksas eyaletinde silahlı saldırı düzenlendi

ABD'nin Teksas eyaletinde bir alışveriş merkezine silahlı saldırı düzenlendi

ABD'nin Teksas eyaletinde silahlı saldırı düzenlendi
banner598

 ABD'nin Teksas eyaletinde bir alışveriş merkezine silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 15 kişinin öldüğü çok sayıda kişinin de yaralandığı açıklandı. ABD'nin Teksas eyaletinde bir alışveriş merkezinde AK- 47 marka silahlarla saldırı gerçekleştirildiği bildirildi.

ABD'nin Teksas eyaletinin El Paso kentindeki bir alışveriş merkezinde silahlı kişiler tarafından saldırı düzenlendiği belirtildi. Polis tarafından yapılan ilk açıklamada vatandaşların bölgeden uzak durması yönünde çağrıda bulunuldu.
El Paso Polis Merkezinin Twitter hesabından yapılan açıklamada, saldırı bilgisi teyit edilirken, bölgedeki insanlara Cielo Vista alışveriş merkezinden uzaklaşmaları uyarısında bulunuldu.

Teksas Valisi: 15 kişi öldü
Bölgeden gelen yerel haberlerde, saldırganın hala söz konusu alışveriş merkezinin yakınlarında olduğu ve saldırıda 15 kişinin öldüğü çok sayıda kişinin de yaralandığı öğrenildi.
Alışveriş merkezindeki dükkânların kapatıldığı ve bölgeye polis takviyesinin yapıldığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.
Fox news kanalına açıklamada bulunan Teksas valisi Dan Patrick saldırıda 15 kişinin hayatını kaybettini açıkladı.
Saldırıyı düzenleyenlerin de iki kişi olduğunu belirten Vali Dan, saldırının terör eylemi olup olmadığını açıklamadı.
 

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2019, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474