banner564

Lig öncesi ilk randevu

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği ve Dumlupğınar hazırlık maçında karşı karşıya geldiler

Lig öncesi ilk randevu
banner598
Gençler Birliği hazırlık maçlarına güzel bir başlangıç yaptı.
Birinci Lig ekibi Dumlupınar ile Canbulat Stadı’nda oynadığı ilk hazırlık maçında denediği Emeka ile 1-0 öne geçen Gençler Birliği, Dumlupınar’dan Mehmet’in golüne engel olamadı ve skoru  1-1 yaptı.
Ahmet Orun’un penaltıdan attığı golle 2-1 öne geçen Gençler Birliği, denediği Türkiyeli futbolcu Emre’nin golü ile 3-1 öne geçip, maçı kazandı.

Bağcıl,  Türk Ocağı’nı yendi
Bostancı Bağcıl, Yakup Özorun Stadı’nda oynadığı yeni sezonun ilk hazırlık maçında, Birinci Lig ekibi Türk Ocağı’nı 2-1 mağlup etti.
Maçta 3 Bulgar, 2 de Afrikalı futbolcu deneyen Bostancı Bağcıl, güçlü kadrosu ile dikkat çekerken, maçın ilk devresinde denediği Bulgar futbolculardan birinin attığı golle 1-0 öne geçti.
Hakan Muhtaroğlu’nun yönettiği maçta Türk Ocağı, Murat Gertik’in kendisinin düşürülmesi ile kazanılan penaltı vuruşundan attığı golle eşitliği yakaladı. 1-1
İkinci devrede ağır antrenmanlardan çıkan Türk Ocağı takımında yorgunluk belirtileri başlarken, Bostancı Bağcıl maça ağırlığını koydu. Yeni transfer Raif Selden’in golü ile Bostancı Bağcıl maçı 2-1 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 08:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sarp
Sarp - 3 yıl Önce

Rumlarla hiç bir ortak yaşam olmaz. Şahsi kanım Adada AB 'ye dahil olmuş 2 ayrı bağımız devlet.

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Tüm dünyada 3. Dünya ülkeleri yeraltı kaynaklarıyla yikiliyordu da hangi uluslararası şirketler bunları çıkartıyor da o ülkeleri adam ediyor mobil exxon total hangisi kendin cikaracan kendin avrupalı hayranları şark entelleri ayran sevenler

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Ingiliz hayranı zat 1. Ve 2. cin afyon savaşlarını ingilizlerin çinlileri nasıl keş yaptığını somurgelestirdigini okudun mu soho eğlence sektörü sportif direktörü

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473