banner564

Lige renk katacağız

Yeni sezon çalışmalarına hafta başında başlayan Binatlı lige yönelik hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor

Lige renk katacağız
banner598
Hamit SAKALLI
Geçtiğimiz gün sezonu açan Binatlı, yeni sezonda da hedefini geçtiğimiz sezon olduğu gibi lige renk katmak olarak belirledi. Binatlı antrenörlerinden Niyazi Özekmekçi, yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Rahat bir lig geçirmek istiyoruz
Niyazi Özekmekçi açıklamalarında hedeflerinin yine lige renk katmak olduğunu ve ligi ilk 6 içerisinde rahat bir konumda tamamlamak istediklerini ifade etti. Geçtiğimiz sezon takımlarında bulunan kiralık oyunculardan oldukça verim aldıklarını ve bu futbolcuların sükse yaparak kulüplerine geri döndüğünü belirten Özekmekçi, bu oyuncuların yerine kaliteli nokta transferler yaptıklarını ve bir sıkıntı çekmeyeceklerini söyledi.

Transfer devam edecek
Niyazi Özkemekçi, transfer çalışmalarının da devam edeceğini ifade etti. Orta sahaya iki yönlü bir yabancı futbolcunun yanı sıra kanatlara ofansif yönü güçlü iki yerli futbolcu transfer etmek istediklerini belirten Özekmekçi, bu transferler için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

6 gün antrenman
Niyazi Özekmekçi yeni sezona haftada 6 gün antrenman yaparak hazırlanacaklarını ve ilk hafta kondisyon ağırlıklı bir program uygularken ikinci hafta salonda programlarını sürdüreceklerini ifade etti. Özekmekçi, Eylül ayında bayramdan önce 3-4 günlük bir kamp yapmak istediklerini de sözlerine ekledi.

10 Hazırlık Karşılaşması
Niyazi Özekmekçi yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 10 hazırlık karşılaşması oynayacaklarını belirtti. Binatlı’nın hazırlık karşılaşması programı ise şu şekilde:
10 Ağustos: Binatlı-Cihangir, Güzelyurt’ta
17 Ağustos: Binatlı-Yenicami
20 Ağustos: Binatlı- Gençlik Gücü
24 Ağustos: Binatlı-Lefke, Güzelyurt’ta
27 Ağustos: Binatlı-TOL
3 Eylül: Lefke-Binatlı (Anı Karşılaşması)
7 Eylül: Binatlı- GAÜ Çetinkaya
10 Eylül: Rakip belirlenmedi
17 Eylül: Binatlı-Yeşilova

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2016, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474