banner564

Mağusa’da kritik karşılaşma

Mormenekşe Teknik Direktörü Hüseyin Cantürk, Dumlupınar maçını kazanmak istediklerini söyledi

Mağusa’da kritik karşılaşma
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig’in 15.haftasında karşı karşıya gelecek olan Dumlupınar ile Mormenekşe arasındaki karşılaşma ligin alt sıraları adına oldukça önemli bir 90 dakika olarak göze çarpıyor. Cuma gün saat 14.30’da Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma öncesinde ev sahibi Dumlupınar 12 puanla 14. sırada yer alırken, rakibi Mormenekşe ise 8 puanla son sırada bulunuyor.

Puan çıkarmak zorundayız
Mormenekşe teknik direktörü Hüseyin Cantürk, kritik Dumlupınar karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamalarda en kötü ihtimal olarak beraberliği düşündüklerini ve mücadeleden galibiyetle ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Cantürk, ligde kalma umutlarının ikinci devrede daha güçlü olması adına bu karşılaşmadan puan çıkarmak zorunda olduklarını söyledi. Cantürk, bire bir rakipleri Dumlupınar karşısında sakat olan Fevzi ve 4 sarı kart cezalısı Yusuf Beyazi’nin forma giyemeyeceğini belirtti. Cantürk, zorlu karşılaşmaya 3 idmanla hazırlandıklarını sözlerine ekledi.

Kadromuzu güçlendireceğiz
Hüseyin Cantürk, ligin ikinci devresinde daha iyi bir Mormenekşe oluşturmak için kolları sıvadıklarını ve transfer sezonunun açılmasıyla birlikte kadrolarını güçlendirme çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade etti. Cantürk, 2 yabancı futbolcularını değiştireceklerini, savunmaya yerli futbolcu transferi gerçekleştireceklerini ve bir de Rum futbolcuyu kadrolarına katacaklarını söylerken yabancı transferlerini orta saha ve forvet mevkilerine gerçekleştirmeyi istediklerini ifade etti. 

Rakip seçme lüksümüz yok
Dumlupınar teknik direktörü Mustafa Borataş, zorlu Mormenekşe karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamalarda ligde bulundukları konum nedeniyle rakip seçme lüksleri bulunmadığını ve her karşılaşmaya kazanmak için çıktıklarını ifade etti. Borataş, Dumlupınar olarak ligde istedikleri konuma gelmek adına çok çalışmaları gerektiğini sözlerine ekledi. Rakipleri Mormenekşe’ye saygı duyduklarını ve mücadelenin zor geçeceğinin bilincinde olduklarını ifade eden Borataş, sahada en iyiyi yansıtıp galip geleceklerine inandığını söyledi. Borataş, Mormenekşe karşılaşmasında herhangi bir eksikleri bulunmadığını ve 3 idman ve bir toplantıyla bu karşılaşmaya hazırlandıklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2016, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473