banner564

Muhteşem gece

2015-2016 Futbol sezonunda başarılı olanlar dün akşam düzenlenen gecede ödüllendirildi

Muhteşem gece
banner598
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 2015-2016 futbol sezonunda başarılı olan takımlara ödüllerini dün akşam düzenlenen törende verdi.
Lefkoşa’da Golden Tulip Hotel’de  düzenlenen gecede liglerde ilk üç sırayı alan takımlar ile gol kralları ve kupa şanpiyonları da ödüllendirildi.
Ödül törenine Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Hüseyin Özgürgün, ve çok sayıda davetli katıldı.

En büyük hayalimizdi
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu törende yaptığı konuşmada kendisi ve ekibinin göreve gelirken en büyük hayallerinin Milli Takımlar Tesisi olduğuna vurgu yaparak bu konuda destek veren Başbakan Özgürgün’e teşekkür etti.

Kupaya Koopbank sponsor
Sertoğlu önümüzdeki yıl Kupa sponsörünü de bulduklarını belirterek önümüzdeki sene kupaya Koopbank’ın sponsor olduğunu açıkladı.

Özgürgün “Sporun her dalına destek vereceğiz”
Başbakan Hüseyin Özgürgün"Sporun her dalının gelişmesi için destek vereceğiz" diyerek sporun her dalının gelişmesine, özellikle futbolda alt yapı ve tesisleşmeye destek vereceklerini söyledi. 

“Stadları ışıklandıracağız”
Statların kalitesinin artmasına, alt yapıların geliştirilmesine ve tüm spor dallarına hükümet olarak destek vereceklerini anlatan Başbakan Özgürgün, statları ışıklandırma projeleri olduğunu, tesisleşmeye önem vereceklerini vurguladı.

Akıncı “Seyirci artışı yaşandı”
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı  da ödül gecesinin futbol camiası için önemli olduğunu belirterek izlediği maçlarda seyirci artışı yaşandığını söyledi. Akıncı futbol kalitesinin de arttığını ifade ederek, gelecek sezon seyircinin ve kalitenin daha da artacağını kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2016, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473