banner564

Miniklerin en mutlu günü

Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu'nun diploma ve karne töreni yapıldı

Miniklerin en mutlu günü
banner598
Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu'nun 2015-2016 eğitim yılının 16. Anasınıf diploma, karne töreni ve yılsonu gösterileri dün akşam Rauf Raif Kültür ve Kongre Sarayı'nda yapıldı.
Ailelere güven veren özenli ve programlı çalışmalarıyla 2015-2016 eğitim yılını başarıyla sonlandıran Anasınıfı ve Okul Öncesi Eğitim sınıfları öğrencilerinin hazırladığı gösterileri ailelerin beğenisine sunuldu.
Anasınıfı öğrencileri korosunun mini konser verdiği etkinlikte, 4 yaş grubu öğrencilerinin mayo defilesi, ateş böceği dans gösterisi, anasınıf öğrencilerinin dans gösterisi yer aldı. Ana sınıf öğrencilerinin diplomalarını aldığı etkinlikte 4 yaş grubu öğrencilerine de karneleri verildi.
Diplomalarını Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'in elinden alan anasınıf öğrencileri keplerini havaya atarak ilk mezuniyet sevinçlerini yaşadı. Anasınıf ve 4 yaş grubu öğrencilerine karnelerini Meclis Üyeleri Ayşen Haklıgil Kaymak, Funda Acaroğlu, Türksal İnce, Banu Kuman Tuzlalı, Cafer Koçak, Antik Mağusa Vakfı Başkanı Resmiye Canaltay ve Akademisyen Sibel Dinçyürek verdi.
 Etkinlikte konuşan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, her yılın haziran ayında aynı heyecanı yaşadıklarını, çocukların şarkıları heyecan ve coşku ile söylediğini, bunun böyle olmasının kreş personelinin görevini en iyi şekilde yaptığını gösterdiğini, çocukların kreşe gelirken ve giderken huzurlu olmalarının önemine dikkat çekti. 
Kreş Müdiresi Havva Onaç ise, 2015- 2016 eğitim yılında çocukların gösterdiği performans ve başarılarından dolayı diploma ve karne almaya hak kazandıklarını, öğrencileri kutlayarak onların ilerleyen yıllarda daha büyük başarılar ve mezuniyetler yaşamalarını dileyerek, böylesi anlamlı günde yanlarında olan ve maddi manevi olarak destekleyen Belediye Başkanı İsmail Arter'e teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473