banner564

‘Sabırsızlanıyorum’

Merit Alsancak Yeşilova takımının yıldız oyuncusu Lomana Lua Lua Doğan Türk Birliği maçını değerlendirdi

‘Sabırsızlanıyorum’
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Pazar günü yeni sezonun ilk karşılaşmasında sahasında Doğan Türk Birliği’ni konuk edecek olan Merit Alsancak Yeşilova’da hazırlıklar sürerken takımın yıldız ismi Lomana Lua Lua karşılaşma ile ilgili olarak açıklama yaptı. Kuzey Kıbrıs’ta olmaktan son derece mutlu olduğunu aktaran Lua Lua futbol oynamak için sabırsızlandığını belirtti.

Doğan Türk Birliği iyi bir takım
Ligin ilk karşılaşmasında konuk edecekleri Doğan Türk Birliği maçı ile ilgili olarak demeç veren Lomana Lua Lua Doğan Türk Birliği’ni Ozanköy ile yaptıkları hazırlık maçında izlediğini belirtti. Takım, oyun düzeni yardımlaşma ve hücum anlamında Doğan Türk Birliği’nin iyi olduğunu aktaran Lua Lua, Merit Alsancak Yeşilova olarak kendi evlerinde oynayacakları karşılaşmayı kaybetmek istemediklerini belirtti. 
Ülkede olduğu için başkan Redif Nurel ile birlikte emeği geçen herkese teşekkür eden Lua Lua, Pazar günü adına sabırsızlandığını ifade etti. Gerek kendi takımı Merit Alsancak Yeşilova gerekse diğer takımlarda bir çok yetenekli ve kaliteli oyuncu olduğunu aktaran Lomana Lua Lua, başlayacak olan yeni sezonla birlikte takımına katkı sağlamak düşüncesi olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2017, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474