banner564

Şampiyona dur dedi

Arsenal, Manchester City'i mağlup etti ve İngiltere Community Shield Kupası'nı kazandı

Şampiyona dur dedi
banner598
Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Arsenal, İngiltere Community Shield Kupası'nda, Manchester City'i 3-0 mağlup etti ve kupayı müzesine götürdü.
İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Manchester City ile geçtiğimiz sezon FA Cup'ı müzesine götüren Arsenal, Wembley Stadyumu'nda karşılaştı.
Maça baskılı ve istekli başlayan Arsenal, 21. dakikada Cazorla'nın attığı golle son Preimer Lig şampiyonu Manchester City karşısında 1-0 önde geçti.
Manchester City, yediği golden sonra ataklar geliştirse de savunma yerleşiminde diri gözüken Arsenal, 42 dakikada Aaron Ramsey ile 2. golü bularak soyunma odasına 2-0 önde girdi.
İkinci yarı öncesinde iki değişikliğe giden Arsene Wenger, yeni transfer Alexis Sanchez ve Yaya Sanogo'yu oyundan alarak Alex Chamberlain ve Olivier Giroud'u oyuna sürdü. Manchester City de ise David Silva, ilk yarıda etkisiz gözüken Samir Nasri'nin yerine oyuna dahil oldu.
İkinci yarıda da oyundaki hakimiyeti elden bırakmayan Londra ekibi, Olivier Giroud'un 62. dakikada attığı golle, Manchester City karşısında farkı 3'e çıkardı.
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 3-0 Arsenal galibiyeti ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 08:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474