banner564

Sıkıntısız Görneç

Görneç teknik patronu Hüseyin Cantürk yaptığı açıklamalarda gelecek sezonu sıkıntısız bir şekilde geçirmeyi hedeflediklerini ifade etti

Sıkıntısız Görneç
banner598
Hamit SAKALLI
1.Lig ekiplerinden Görneç’in teknik patronu Hüseyin Cantürk yaptığı açıklamalarda gelecek sezon sıkıntısız bir Görneç hedeflediklerini ifade etti. Geçtiğimiz sezon göreve geldiğinde takımın küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirten Cantürk, play-out mücadelelerinde de olsa takımı ligde tutmayı başardıklarını ve bu sezon bu sıkıntıları yaşamak istemediklerini söyledi.

Sezon açılışı bugün
Hüseyin Cantürk, bugün saat 18.00’da Görneç kulübünde toplanacaklarını ve 18.30’da da sahaya giderek sezonu resmi olarak açacaklarını belirtti. Cantürk ayrıca Eylül ayında ada sınırları içerisinde 6 günlük bir kamp gerçekleştireceklerini ifade etti.

Transferler olacak
Sezon açılışında 24 kişilik futbolcu kadrosu ile başlayacaklarını belirten Cantürk, kaleci, sol bek ve forvet mevkilerine ise transfer yapacaklarını belirtti. Şu an her mevki için iki isimle görüşme halinde olduklarını ve bu isimlerden üçünün transferini gerçekleştireceklerini belirten Cantürk, Savaş Yılmaz ve kadrolarındaki birkaç isimle daha yolların ayrılacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474