banner564

“Spor barışı simgeler”

Başbakan Yorgancıoğlu, Çin Halk Cumhuriyeti masa tenisi kafilelerini kabul etti

“Spor barışı simgeler”
banner598
Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Masa Tenisi Uluslararası Dostluk Kampı için Girne Spor Birliği’nin davetiyle KKTC’ye gelen Çin Halk Cumhuriyeti Masa Tenisi kafilelerini kabul etti.
Kabulde konuşan Girne Spor Birliği Başkanı Ahmet Aknar, Çin’den gelen Pekin ve Xİ AN takımı sorumlularını tanıtarak kamp hakkında bilgi verdi. Aknar, 20 Ağustos’ta başlayan kampı ambargolar nedeniyle büyük gizlilik içerisinde organize ettiklerini anlatarak, kampın amacının ülkedeki gençlere masa tenisini en iyilerden öğrenme şansı tanımak olduğunu söyledi. 10 gün devam edecek kampı geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Aknar, gençlere büyük hedefler belirleyip gerçekleştirmek için çaba harcamaları çağrısı yaptı.

Yorgancıoğlu: “Spor barış ve dostluğu simgeleyen aktivitelerdir” 
Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ise sporun ülkeler arasında barışı ve dostluğu simgeleyen aktiviteler olduğunu belirterek, böylesi diyalogların da deneyim aktarılması açısından çok önemli olduğuna işaret etti.
Gençlerin masa tenisi konusunda dünya devlerinden yararlanabilmesinin büyük şans olduğuna işaret eden Yorgancıoğlu, kampı düzenleyenlere teşekkür etti ve bu kampların devamını diledi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474