banner564

Kritik Viraj

Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turu ikinci maçında bu akşam Arsenal ile karşılaşıyor

Kritik Viraj
banner598
Siyah-beyazlı takım, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turunda bugün Arsenal ile yapacağı rövanş maçını kazanarak gruplara kalmayı hedefliyor. Beşiktaş’ta sakatlığı nedeniyle ilk maçta forma giymeyen Hutchinson, yarınki karşılaşmada görev alabilecek. Arsenal'da kırmızı kart cezalısı Aaron Ramsey'in yanı sıra Olivier Giroud ve Mikel Arteta'nın sakatlığı bulunuyor.
Avrupa'nın en büyük organizasyonunda 3. ön elemede Hollanda'nın  Feyenoord takımını saf dışı bırakan siyah-beyazlı ekip, İngiltere'nin güçlü ekibi  Arsenal'ı da geçerek gruplara kalmaya çalışacak. Sahasındaki ilk maçta rakibiyle  0-0 berabere kalan "Kara Kartallar", bugün gollü beraberlik veya galibiyet aldığı  takdirde adını gruplara yazdıracak. 
Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off  eleme turundaki rakibi Arsenal karşısında bir ilki gerçekleştirmeye çalışacak. 
Play-off turunun rövanş maçında yarın rakibiyle karşılaşacak  siyah-beyazlı takım, Şampiyonlar Ligi'nde aralıksız 16 yıldır mücadele eden ve  bunların 6'sını ön eleme turundan gelerek başaran İngiliz temsilcisinin bu  serisini sonlandıran ilk takım olmayı hedefliyor. 
"Kara Kartallar" böylece hem UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara  katılmayı hem de rakibini ön elemede saf dışı bırakan ilk takım olma unvanını  elde edecek.
Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 16 sezondur mücadele etme başarısı  gösteren Arsenal'da ise Beşiktaş maçı öncesi eksik oyuncuların varlığı teknik  direktör Arsene Wenger'i sıkıntıya düşürdü. Siyah-beyazlı takımla oynanan ilk mücadelede kırmızı kart gören Aaron  Ramsey'in yanı sıra Mikel Arteta ve Olivier Giroud'un sakatlığı bulunuyor. 
İki takım arasındaki mücadele, TSİ 21.45'te Emirates Stadı'nda  oynanacak.
Siyah-beyazlı taraftarlar, zorlu maçta takımlarını yalnız  bırakmayacak. Geçen hafta bir bölümü İstanbul'da satışa çıkarılan ve kısa sürede  tükenen Arsenal-Beşiktaş maçının Londra'da satışa çıkan biletlerin tamamı da  satıldı.
Arsenal ile Beşiktaş arasındaki maçı, Portekiz Futbol Federasyonu'ndan  Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek. 
Garcia'nın yardımcılıklarını Bertino Cunha Miranda ve Paulo Alexandre  Santos Soares yapacak. Antonio Manuel Albino Godinho'nun dördüncü hakem olarak  görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Hugo Filipe Ferreira C.  Moreira Miguel ve Joao Carlos Santos Capela olacak.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 08:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Aynı romantizm aynı hayalperestlik birbirinin trenine binen aynı ekip şimdi farklı etnisiteden dinden ırktan olup bir arada yaşanan ülkeler ABD Kanada Avustralya Yeni Zelanda bu ülkeler yerli halklar katledilerek Avrupa'dan gelen göçmenlere kurulan ulkeler Afrika'daki ve Ortadoğu'daki savaşların nedeni Avrupalılarca çizilen paylaşım sınırlarının neden olduğu kabile mezhep aşiret catismalari İrlanda'nın ikiye ayrılması Katolik iskoclarin aynı ada üzerinde olmasına rağmen İngilizlerle olan sürtüşmeleri Fransa'da vs hristiyan katharlarin haçlı seferleriyle yok edilmesi İtalya'nın 1800 lerde birliğini sağlayabilmesi e rağmen kuzeyin ayrılma istekleri TC de Kürt ayrılıkçigini körükleyen ab nin Bask bölgesinde uyguladığı politikalar basklar birlikte yaşamak için can atıyor güney amerikayi aynı ispanyollarin isgaline rağmen Şili Bolivya Peru Ekvador vs ayrı devletlere bölünmesi bırakın hocam klavye başında sahil kasabasinda orda burda romantik melankolik takilmalari birbirlerinizi agirlama centilmenlik lerini gerçekçi olun gerçekçi ama buna da gelemezsiniz hayal dünyalarınız dan çıkıp ıslak romantizm ve yarı melankolik ruh halinden ayrilamazsiniz tabiki bunda arabesk kökenli olmanizin da payı var saygilar

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Porsuk değil çakal senin gibilere okkalı bir cevap yazmıştık ama romantik üstada ağır gelmiş yayinlayamadi

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Porsuk değil çakal bizim için maaş onemli değil senin gibi 50 tanesini satın alırız şükret ki yazdıklarımızı işine gelmediğinden dolayı blokluyorlar

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474