banner564

Demir’den tam destek

Her Daim Dostlar Grubu, bölgede yapılacak çevre temizliği için Yeniboğaziçi Belediyesi’nden işbirliği istedi

Demir’den tam destek
banner598
Gazimağusa’da sosyal amaçlı buluşan ancak daha sonra bu beraberliklerini çevre temizliği kampanyalarıyla duyuran Her Daim Dostlar grubu, Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir’i ziyaret ederek işbirliği istedi.
Her Daim Dostlar Grubu Başkanı Yusuf Yüksel Şentuğ, Belediye Başkanı Demir’le sahillerin, ormanların, kısacası ülkenin temiz tutulması konusunda bilinç oluşturmak için neler yapılması gerektiği konusunda görüş alış verişinde bulunduklarını söyledi. 
Bir süredir devam ettikleri çalışmayla Kocareis ile Venüs Otel arasındaki sahili temizlediklerini, bu hafta da Bedis- Venüs arasını temizleyeceklerini ve bu konuda belediye ile işbirliği yapıp vatandaşların bu konuya dikkatlerini çekmek istediklerini anlatan Şentuğ, Bedis ormanının temizlenip insanların yürüyüş ve spor yapmalarına olanak sağlayacak şekle getirilmesini istedi.

Demir: Bizzat katılacağım
Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir ise gerekli desteği sağlayacaklarını, temizliğe bizzat kendisinin de katılacağını söyledi.
Demir, Bedis ormanının temizlenip yürüyüş ve spor alanı haline getirilmesi konusunda projeleri bulunduğunu da ifade etti.
Her Daim Dostlar üyeleri görüşmeden ayrılırken bu cumartesi Bedis sahilinde yapacakları temizliğe bütün vatandaşların katkıda bulunması çağrısı yaptı.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474