banner564

Zirzirolar şampiyon

Lefkoşa Gençlik Günleri kapsamında yer alan “Gızlar Sahaya Çıkarsa” etkinliği tamamlandı

Zirzirolar şampiyon
banner598
12 Ağustos’ta başlayan ve uluslararası gençlik gününü kutlamak amacıyla ülkemizde HASDER Gençlik Kulübü tarafından organize edilen 8. Lefkoşa Gençlik Günleri kapsamında “Gızlar Sahaya Çıkarsa” etkinliği gerçekleştirildi. 
24 Ağustos Pazar akşamı saat 18.00’de Levent Kolej’de gerçekleştirilen futbol turnuvasına “Proofstriker” , “Bidda Badadez” , “Zirzirolar” , “Levent Spor” ve Rum tarafından katılımcı olarak gelen “Nea Genia” olmak üzere toplam 5 takım katılım gösterirken, oldukça yoğun bir izleyici kitlesi de hazır bulundu. Zaman zaman ilginç ve eğlenceli sahnelere şahit olan izleyiciler, kızların sahadaki çekişmeli mücadelelerini büyük bir zevkle takip etti. Lig usulü yapılan turnuvada “Proofstiker” takımı finale çıkamazken, diğer 4 takım arasında yapılan final maçları sonucunda “Zirzirolar” birinci, “Levent Spor” ikinci ve “Nea Genia” takımı ise üçüncülük elde etti. Ayrıca Levent Spor takımı oyuncularından Cemre Kara ise attığı toplam 8 gol sonucunda gol kraliçesi seçildi. 
Dereceye girenlere kupa ve madalyaları HASDER Vakfı Başkanı Ali Nebih, HASDER Gençlik Kulübü Sorumlusu Ferhun Faruk ve HASDER Gençlik Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Öykü Özsoykal tarafından takdim edilirken, turnuvayı başarıyla yöneten hakem Nusret Sırdar’a da teşekkür plaketi verildi.  

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 08:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474