banner564

Spor Dairesi değişecek iddiası

Spor Dairesi değişecek iddiası
banner598

 Ersin Tatar başkanlığında kurulan yeni hükümette Spor Dairesi’nin koordinatörlük statüsüne kavuşturulacağı ve iki ortak parti tarafından atanacak yöneticiler ile idare edileceği iddia edildi.

Elde edilen bilgilere göre; Halkın Partisi’nin de spor yönetiminde etkin rol almak istemesi ve bu konuda ısrar etmesi üzerine yeni bir formül ortaya atıldı.
Yeni formüle göre Koordinatörlük statüsüne getirilecek Spor Dairesi yine başbakanlığa bağlı olarak işlevini sürdürecek. Koordinatörü Ulusal Birlik Partisi tarafından atanacak bürokrat tarafından yönetilirken, daire müdürü ise Halkın Partisi tarafından atanacak. Böylelikle iki partinin de spor yönetiminde ortak olması hedefleniyor.

Halkın Partisi isim belirledi
Elde edilen bilgilere göre; Halkın Partisi kanadında Spor Dairesi müdürlüğü için isim belirlenirken UBP içerisinde koordinatörlük için henüz isim belli değil.
Daha önceleri Spor Dairesi müdürlüğü yapmış olan Hüseyin Cahitoğlu’nun bu pozisyonda düşünülmediği ve yeni bir isimin koordinatör olarak atanacağı gelen bilgiler arasında. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474