banner564

Üst düzey katılım oldu

Girne Turizm Meslek Lisesi’nin Geleneksel Yılsonu Sergisi açıldı

Üst düzey katılım oldu
banner598

Girne Turizm Meslek Lisesi yılsonu sergisi dün açıldı. Sergi, bugün de 09.00-12.0016.00-19.00 saatleri arasında gezilebilecek.

Törene, TC Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, KTBK Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, Girne Kaymakamı Sinan Güneş, Okul Aile Birliği Başkanı Nazif Alper, bürokratlar ve davetliler katıldı.
Yapılan açıklamaya göre, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu açılışta yaptığı konuşmada serginin gerçekleşmesine emek koyan herkesi kutladı.
İçinde bulunulan yüzyılda, insan nüfusunun artışına paralel olarak artan ve çeşitlenen ihtiyaçları karşılamanın büyük önem kazandığını vurgulayan Çavuşoğlu, 50 bin civarı öğrencisi olan KKTC’de, murat edilen sonucun,  ülkedeki beyin ve kol işgücünden oluşan her türlü ihtiyacı, ülke içinde en iyi şekilde yetişmiş insanlarla karşılamak olduğunu söyledi.
Girne Turizm Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Yıldızdoğan da, serginin gerçekleşmesine katkı koyan öğretmen, öğrenci ve kursiyerleri kutladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474