banner564

Sporcuya destek sürüyor

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Breathe Right ödüllerinin ilki dün  verildi

Sporcuya destek sürüyor
banner598

 Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Breathe Right ödülleri bu yıl da verilmeye devam edecek. 

İpekay tarafından hazırlanan hediye paketleri dün düzenlenen törenle sahiplerine verildi.
Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından 1. haftanın antrenörü seçilen Türk Ocağı  Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, haftanın futbolcusu seçilen MTG futbolcusu Uğur Gök, haftanın genç yeteneği seçilen Gönyeli U-21 futbolcusu Yağcıoğlu, ve haftanın hakemi seçilen Mehmet Sezener ödüllerini dün aldı. 

Uğur Gök’e ödülünü Özler verdi
Geçen sezonu gol karalı tamamlayan Uğur, Merit Alsancak Yeşilova karşısında hat-trick yaparak sezona iyi bir başlangıç yapmış oldu. Uğur’a ödülünü İPEKAY direktörü Mehmet Özler verdi. 

Mehmet Sezener  ödülünü Çelen Oben’den aldı 
Doksan dakika boyunca yardımcıları ile uyumu oldukça iyiydi. Görev paylaşımındaki dengeyi ve saha içerisindeki verdiği kararlarla birlikte, oyuncularla olan diyaloğu da iyi koruyan Mehmet Sezener, ilk hafta karşılaşmasında başarılı bir maç yönetti. Sezener Ödülünü KTSYD Başkanı Çelen Oben’den aldı. 

Hasan Topaloğlu’na ödülünü Ünalmış verdi
Takımını derbiye iyi hazırlayan Teknik Direktör Hasan Topaloğlu, maç içerisinde yaptığı hamlelerle maçın kazanılmasında önemli rol üstlendi. Hasan Topaloğlu’na ödülünü Diyalog Gazetesi Spor Yazarı Beyzade Ünalmış verdi.

Fikret Yağcıoğlu ödülünü Erdinç’ten aldı
Gönyeli takımının genç yıldızı Fikret galip gelinen Girne Halk Evi karşısında verilen görevi fazlasıyla yerine getiren isim oldu. Genç oyuncu ödülünü İPEKAY Ticaret ve Pazarlama Müdürü Ayten Erdinç’ten aldı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473