banner564

Asabi bir kişilik

Kendisini uyaran trafik polisinin üzerine arabasını süren ardından da aşağıya inerek yüzüne yumruk atan ve benzer suçlardan sabıkası olan Sabri Keskin, cezaevine gönderildi

Asabi bir kişilik
banner598

 Suna ERDEN

Sabri Keskin isimli vatandaş, Girne’ye bağlı Karaoğlanoğlu’nda devriye gezen motorlu polis memurunu, kendisini uyarmaya çalıştığı gerekçesi ile aracı ile ezmeye çalıştı. Bununla da yetinmeyen  Sabri Keskin, Ş.B., isimli polis memurunun yüzüne yumruk atarak işini yapmasını engelledi. Aleyhindeki soruşturma tamamlanan zanlı Keskin, dün teminat talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Yalgı Döşenci, zanlı Sabri Keskin’in önceki gece saat 21.20 raddelerinde  Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde yönetimindeki EN 357 plakalı salon aracı ışıkları kapalı ve dikkatsiz bir şekilde kullandığı esnada tespit edildiğini anlattı. 
Döşenci, zanlının devriye gezen motorlu polis tarafından durdurulmak istendiği esnada aracını tehlike arz edecek şekilde kullanarak görevli polis memurunun üstüne sürdüğünü söyledi. 
Keskin’in araçtan inerek kendisine müdahale etmeye çalışan polis memuru Ş.B.’nin yüzüne yumruk attığını söyleyen Döşenci, zanlının poliste birçok sabıka dosyası olduğuna aktardı.

“Serbest kalırsa yine suç işler…”
Döşenci, Keskin’in serbest bırakılması durumunda benzer suçları işleyebileceğine vurgu yaparak, tutuklu yargılanması talebinde bulundu. 
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Meltem Dündar, zanlının sabıklarını da dikkate alarak davalarında hazır olmasını sağlamak için 45 günü geçmeyecek şekilde Merkezi Cezaevinde beklemesine karar verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474